'Kuhanje slično glazbi'

VOLI BRZA JELA Baby Dooks ocijenio svoje kuhanje u MasterChefu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za Baby Dooksa kuhanje je vrsta umjetnosti, kao i glazba. Iako sebe ne smatra pravim chefom, kaže kako zna skuhati nešto fino.

Jedan od ovogodišnjih celebrity kandidata koji se našao u MasterChef kuhinji je David Vurdelja, odnosno Baby Dooks. Svojim smiješnim komentarima osvojio je publiku, a svojim kuhanjem strogi žiri. 'Za mene je MasterChef jedan skroz novi pogled na kulinarstvo i kuhanje. To je jedan drugačiji pristup. Do sada sam dosta šlampavo pristupao namirnicama, a sada sam postao puno pažljiviji.'

Pogledaj i ovo showbuzz Nova ljubav ZAVALJAO RUKE U MESO Baby Dooks postao majstor roštilja

Dooks posao kuhara smatra jednom vrstom umjetnošću. 'To je vrlo kompleksna i apsolutna vrsta umjetnosti. Smatram da svaki kuhar ima svoj stil i po tome mislim da je kuhanje vrlo slično glazbi.' Iako sebe ne smatra vrhunskim maherom niti Andrejem Barbieriem, kaže kako zna skuhati nešto fino.

Najviše voli brza jela, a u kuhinji ne voli provoditi previše vremena. 'Kad bi izabrao da radim jedno jelo koje se radi deset sati ili deset jela koje se kuhaju po pola sata prije bih ovih deset po pola sata radio.'

Na pitanje kako bi ocijenio svoje kuhanje od jedan do deset, bio je iskren rekavši 'kad sam tek došao u MasterChef svoje kuhanje ocijenio bih sa deset, a sad bih rekao pet'.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene