Ludo se zabavlja

Vijest o zarukama bivše nije ga uzrujala: Nekad je volio poznatu pjevačicu, a danas ljubi misterioznu brinetu

Casper Smart (Foto: Profimedia) Casper Smart (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Casper Smart (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) Casper Smart (Foto: Getty Images) Casper Smart i Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Casper Smart (Foto: Getty Images) Casper Smart (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) Galerija

Casper Smart ne mari za zaruke Jennifer Lopez dok se zabavlja s misterioznom brinetom.

Čini se da vijest o zarukama Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza nije nimalo uzrujala ni dirnula njezina bivšeg dečka, 31-godišnjeg plesača Caspera Smarta.

Pogledaj i ovo showbuzz godine su samo broj Isplatili se sati u teretani: Latino diva u kupaćem kostimu istaknula besprijekorno tijelo

I dok svjetski mediji prenose vijesti o Jenniferinim zarukama, Casper uživa na plaži u Miamiju, a društvo mu pravi tajanstvena seksi brineta.

Dobro raspoloženi plesač nije ispuštao misterioznu ljepoticu iz zagrljaja dok su u moru izmjenjivali poljupce i nježnosti. Pritom je pokazao mišićavo tijelo prekriveno brojnim tetovažama, a sjajnom formom i bujnim oblinama može se pohvaliti i njegova prijateljica.

Casper, pravog imena Beau, s Jennifer Lopez bio je u turbulentnoj vezi od 2011. do 2016. godine, a on je ujedno jedini muškarac koji ju je bio zaprosio prije Alexa, i to čak pet putai kojega je odbila.

"Ne želim uspoređivati niti jednu prosidbu jer su sve bile poprilično spektakularne. No tu su bili i neki koji su me zaprosili, a ja sam odbila", jednom je prilikom otkrila latino diva, kojoj nije palo ni na pamet da odbije Alexa, za kojeg je otkrila da je uz njega napokon našla mirnu luku.

Ipak, izvor blizak bivšem paru tvrdi da njihov prekid nije bio dramatičan i da su se razišli mirno.

"Hodala sam s Beauom, koji je bio mlađi od mene. On je zapravo bio prvi dečko mlađi od mene s kojim sam bila", izjavila je Jennifer u emisiji voditeljice Ellen DeGeneres nakon što su prekinuli.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +2 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Celebrity Lady Gaga odgovorila na glasine da s Bradleyjem čeka prvo dijete: ''Da, trudna sam, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene