Slatko, zar ne?

Djevojka koje se trenutno mnogi užasavaju izgledala je ovako 2005. godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filmski horor klasik 'Carrie' se vraća - i to u modernijem, još strašnijem izdanju. A mladu djevojku s telekinetičkim sposobnostima utjelovit će 16-godišnja glumica Chloe Grace Moretz.

Carrie je prosječna tinejdžerka, ali s posebnim sposobnostima koje će vam utjerati strah u kosti! U remakeu poznatog horora utjelovit će je mlada glumica Chloe Grace Moretz koja unatoč tome što ima samo 16 godina, iza sebe bilježi mnoge filmske uloge i osvojene nagrade.

Pogledaj i ovo showbuzz Brrrr Zaista jezivo - Ljudi su od straha vrištali kad je djevojka počela mislima pomicati stvari!

>> Naizgled prosječna tinejdžerica utjerat će vam STRAH u kosti!

Tko je novo veliko glumačko ime?

Chloe Grace Moretz je američka filmska glumica koja je karijeru počela u dobi od sedam godina.

Glumila je u filmovima The Amityville Horror (2005), (500) Days of Summer (2009), Diary of a Wimpy Kid (2010), Kick-Ass (2010), Let Me In (2010), Hugo (2011), Dark Shadows (2012) i Kick-Ass 2 (2013).

Rođena je u Atlanti, majka joj je medicinska sestra, a otac estetski kirug. Ima četiri starija brata - Brandona, Trevora, Colina i Ethana. Svoju obitelj opisuje kao veoma religioznu. Ima njemačke, engleske, škotske, velške te švicarske gene u svojoj obitelji.

Carrie u hrvatska kina stiže za Halloween

Horor 'Carrie' u hrvatska Cineplexx kina stiže sljedećeg četvrtka, 31. listopada – točno na Noć vještica ili Halloween! Povodom ovog posebnog događaja, kina Cineplexx u Zagrebu i Split organizirala su Halloween u svojim mračnim, ali udobnim kino dvoranama.

Carrie je vjerojatno najpoznatija filmska tinejdžerica čija je priča prvi puta ispričana u popularnom romanu autora Stephena Kinga objavljenom 1974. godine. To je bio ujedno i njegov prvi objavljeni roman koji je postigao nezapamćeni uspjeh, a prema izjavi samog autora knjigu „Carrie“ napisao je u samo dva tjedna.

Novu horor verziju „Carrie“, koja od četvrtka 31. listopada dolazi u domaća kina, režirala je Kimberly Peirce (redateljica iznimno hvaljenog filma „Dečki nikad ne plaču“ za koji je glumica Hilary Swank osvojila svog prvog Oscara u karijeri).

Odbačena djevojka s telekinetičkim sposobnostima

Carrie White je mlada tinejdžerka, sramežljiva djevojka koju njezini vlastiti vršnjaci i prijatelji odbacuju iz svog društva, a koju njezina izrazito religiozna i zaštitnički preduboko nastrojena majka neprestano terorizira. Uskoro Carrie, na vlastito iznenađenje, otkriva da posjeduje telekinetičke sposobnosti koje će upotrijebiti u malom gradiću u kojem živi tijekom proslave maturalne večere.

Filmsku majku Chloe Grace Moretz („Kick Ass“, „Pustite me unutra“) tumači glumica četiri puta nominirana za nagradu Oscar - Julianne Moore („Kralj pornića“, „Daleko od raja“, „Sati“), dok se u sporednim ulogama pojavljuju Gabriella Wilde, Portia Doubleday, Alex Russell, Judy Greer i drugi.

Film Carrie proteklog se vikenda započeo prikazivati u američkim kinima i u prva tri dana utržio je 17 milijuna dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene