Ekscentrični par

Glazbenica podignula nogu te pokazala mjesto na kojem je istetovirala ime supruga koji ju je varao

Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: AFP) Cardi B i Offset (Foto: AFP) Cardi B, Offset (Foto: Profimedia) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Instagram) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: AFP) +3 Cardi B (Foto: AFP) Galerija

Cardi B u repera Offseta zaljubila se početkom 2017. godine te su se iste godine vjenčali.

Ako netko zna kako osvojiti naslovnice ponašanjem, onda je to ona.

Pogledaj i ovo showbuzz Kako uspijeva? Najbujnije izdanje dosad: Rukama pridržavala grudi da ne ispadnu iz dekoltea, pomagao joj i suprug

Riječ je o reperici Cardi B koja je uspjela od siromašne striptizete iz ozloglašenog Bronxa postati jedna od najpoznatijih i najprodavanijih glazbenica današnjice.

A kad ne privlači pažnju riječima pjesama i golišavim izdanjima na pozornici, reperica to radi brutalno iskrenim video uracima u kojima progovara o raznim problemima te golotinjom na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

Ovoga puta, 26-godišnjakinja privukla je pozornost objavom fotografije na kojoj se vidi njezina nova tetovaža. Naime, Cardi je suprugovo ime istetovirala na stražnjoj strani noge, a to mu je priopćila putem web kamere tako što je nogu dignula visoko u zrak.

Reper Offset je zatim screenshot objavio na Instagramu te napisao kako jedva čeka doći kući, zbog čega su mu obožavatelji poručili kako je pravi sretnik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on

Podsjetimo, par se zaljubio početkom 2017. godine, a već krajem godine tajno su se vjenčali u svojoj spavaćoj sobi. U ljeto 2018. godine kao kruna ljubavi stigla je kćerkica Kulture, no reperica je pet mjeseci nakon toga na Instagramu potvrdila da su prekinuli.

Navodno je razlog bila njegova nevjera, no reperica nije rekla ništa ružno na račun oca svoga djeteta. "Ja sam ta koja donosi odluke i nitko ih drugi ne donosi umjesto mene. Nisam htjela ići bračnom savjetniku. On je to predložio, no ja nisam htjela. Nema tog savjetnika koji bi promijenio moju odluku", rekla je jednom prilikom, no ipak mu je pružila drugu priliku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

A njihova ljubav otad samo cvjeta, što ekscntrični par voli pokazivati i na crvenim tepisima na kojima se redovito strastveno ljube i dodiruju kao da su u spavaćoj sobi u kojoj su i izgovorili sudbonosno "da". Tetovaža je samo dokaz kako je loše razdoblje očito iza njih. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Getty Images) Petra i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) +5 Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: AFP) Celebrity Razmažena nasljednica zgrozila oca multimilijardera iznosom koji želi potrošiti na vjenčanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene