Prva godišnjica

Slavna manekenka i glumica nakon godinu dana nagađanja priznale da su u ljubavnoj vezi

Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Ashley Benson (Foto: Getty Images) Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevigne (Foto: Getty Images) Cara Delevigne (Foto: Getty Images) +0 Cara Delevigne (Foto: Getty Images) Galerija

Cara Delevingne i Ashley Benson javno su potvrdile da su u ljubavnoj vezi već godinu dana.

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, 26-godišnja Cara Delevingne otvoreno je progovorila i priznala kako je godinu dana u ljubavnoj vezi s 29-godišnjom američkom glumicom Ashley Benson.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Ne skriva sreću Ljubila je više žena od nekih slavnih frajera, a smirila ju je samo jedna – novopečena supruga

Nakon što su na društvenim mrežama podijelile video u kojem se ljube, Cara je poseban razlog zašto je svima odlučila priznati svoju ljubav, otkrila je u intervjuu za E!News.

"Ne znam, valjda zato što se u ovo vrijeme održava Povorka ponosa, 50 godina je prošlo od od Stonewallskih nemira. A i prva nam je godišnjica, pa zašto ne", objasnila je Cara.

Glasine o njihovoj romansi krenule su prošle godine, ali tek ih je video objavljen ovih dana konačno i potvrdio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Da je u ozbiljnoj vezi Cara je podijelila na TrevorLIVE Gala večeri tijekom koje je Ashley zahvalila što je dio njezina života.

"Imam vrlo posebnu ženu u ovoj prostoriji kojoj želim zahvaliti, i ti znaš tko si. Ona je jedna od ljudi koji su mi pomogli da volim samu sebe kada sam to najviše trebala. Pokazala mi je što je prava ljubav i kako je prihvatiti, što je puno teže nego što sam mislila", izjavila je Cara.

Izvor blizak paru nedavno je za E!News potvrdio kako se djevojke jako vole i uživaju zajedno.

"Jako su slatke zajedno i vole se. Rade jednostavne i ljubazne stvari jedna za drugu, i sve je među njima počelo vrlo lako i prirodno. Obvezale su se jedna drugoj na ljubav", izjavio je neimenovani izvor.

Cara Delevingne se osim manekenstvom bavi pjevanjem i glumom, a zaštitno je lice najvećih modnih kuća Chanel, Burberry i Dolce&Gabbana. Ashley Benson se proslavila ulogom u seriji "Slatke male lažljivice". 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +4 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Je li ovo najprovokativnija fotografija koju je naša zgodna voditeljica dosad objavila?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene