Često ih kritiziraju

Imala je samo 20 godina kada je uspjela očarati zakletog neženju koji se od nje odvaja u rijetkim trenucima

Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Profimedia) Camila Morrone (Foto: Instagram) +0 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Camila Morrone izašla je sama u kupnju, u haljini bez grudnjaka i sve očarala.

Mlađahna glumica Camila Morrone uspjela je smiriti jednog od najvećih holivudskih zavodnika, popularnog Leonarda DiCaprija koji nije mogao odoljeti njezinim čarima kada je ju upoznao prije tri godine, a par se navodno tijekom karantene zbog koronavirusa još više zbližio.

Pogledaj i ovo Toni Garrn Slučajnost? Ovo su ljepotice koje je Leonardo DiCaprio ljubio tijekom godina, sve ih veže jedan zanimljivi detalj

Ako se možda pitate zašto se 45-godišnji Leonardo zaljubio u 23-godišnju ljepoticu argentinsko-američkih korijena dovoljan je samo jedan pogled na njezine posljednje fotografije koje su nastale ovih dana dok je išla u kupovinu u Zapadnom Hollywoodu.

Camila je za sunčan jesenski dan odabrala crnu dekoltiranu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak i pokazala da rečenica "manje je više" doista vrijedi, naročito u njezinu slučaju. Uz to je uskladila i zaštitnu masku na licu koju nije skidala ni u jednom trenutku.

"Leonardo je inače jako neovisan, provodi puno vremena s prijateljima, ali u karanteni je najviše bio s Camillom. Voli biti s njom", otkrio je glumčev blizak izvor za magazin People.

Glasine o njihovoj ljubavi pojavile su se prvi put 2017. godine, a ove su se godine pojavili zajedno na dodjeli Oscara. Par se dosad nekoliko puta suočio s kritikama zbog velike razlike u godinama.

Camila je priznala kako joj joj to uopće ne smeta o čemu je javno progovorila u intervjuu za Los Angeles Times krajem prošle godine.

"Toliko je veza u Hollywoodu i općenito u povijesti, u kojima su ljudi ostali zajedno unatoč razlici u godinama. Mislim da bi svatko trebao biti s kime god želi", zaključila je glumica.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: AFP) +0 Matthew Perry (Foto: AFP) Celebrity Nije znao hoće li ostati živ? Isplivali detalji o stanju nekad omiljenog glumca čije je fotke danas teško gledati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene