Rijetko ih se viđa

Drastična promjena izgleda: Prošetao s 45 godina mlađim dečkom, rijetki su shvatili o kome je riječ

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Calvin Klein snimljen je u kupnji dok mu je društvo pravio njegov partner Kevin Baker.

Posljednje pojavljivanje proslavljenog modnog dizajnera Calvina Kleina u javnosti mnoge je ostavilo u čudu, nakon što su na prvu jedva uspjeli prepoznati svog omiljenog modnog kreativca, i to nakon njegove drastične promjene izgleda.

Pogledaj i ovo Jeremy Allen White Ljubi slavnu crnku! Evo tko je frajer o kojem se ne prestaje pričati ovih dana, njegov izgled sve je zapanjio, a do njega nije lako došao!

Naime, 77-godišnji Calvin prošetao je ulicama Beverly Hillsa u društvu svog 32-godišnjeg dečka Kevina Bakera, a nikome nije moglo promaknuti to koliko je smršavio i postarao se u licu. Par se u ležernim izdanjima otputio u kupnju, nakon čega su se zajedno odvezli skupocjenim automobilom.

Calvin, čije se bogatstvo procjenjuje na 700 milijuna dolara i posjeduje vilu vrijednu 25 milijuna dolara u Los Angelesu, rijetko se pojavljuje u javnosti, a jedno od značajnijih bilo je ono u svibnju prošle godine na jednoj globalnoj konferenciji. Njegov dizajn jedan je od omiljenih najpopularnijih svjetskih zvijezda poput Justina Biebera i Kendall Jenner te mnogih drugih, a oduševila ih je i posljednja kolekcija.

Sa svojim 45 godina mlađim dečkom prvi se put pojavio 2016. godine, kada su snimljeni na modnoj reviji Future of Fashion Runway. Viđeni su i na zajedničkom ljetovanju 2017. godine, i gotovo ne postoji mjesto na koje ne odlaze zajedno.

Prije Bakera Calvina su povezivali s bivšim glumcem pornofilmova, 29-godišnjim Nickom Gruberom, a od 1964. do 1974. bio je u braku s dizajnericom tekstila Jayne Centre, s kojom ima kćer Marci Klein. 1986. godine oženio se svojom asistenticom Kelly Rector, a brak je potrajao do 2006. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene