Otvoreno o braku

Bivša supruga: 'Čuvala sam njegovu tajnu godinama, bilo je iscrpljujuće'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Linda Thompson bila je udata za Brucea pet godina. Imaju dva sina.

Bruce Jenner već mjesecima puni naslovnice, sve odkako se počelo nagađati kako mijenja spol i postaje žena.

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Ne diraju je komentari Prije tri godine bila je muškarac, a danas se na račun toga šali i uživa kao samopouzdana žena

Podsjetimo, U dugo najavljivanom i dugo očekivanom intervjuu s Diane Sawyer, Bruce Jenner konačno je potvrdio ono o čemu svjetska javnost već neko vrijeme nagađa. 'Istina je. Što se tiče svake namjere i svrhe, ja sam žena', emotivno je priznao bivši olimpijac i član slavnog reality klana Kardashian-Jenner.

Bruce Jenner u emotivnom intervjuu potvrdio: 'Istina je, žena sam!'

Glumica Linda Thompson bila je udata za Brucea pet godina. Sada nakon godina šutnje Linda je progovorila o njihovom braku za 'The Huffington Post.

Bruce i Linda bili su u braku od 1981. do 1986.

'Bruce kojeg sam tada poznavala bio je jednostavan, romantičan, običan muškarac. Bila sam jako sretna što sam upoznala takvog divnog partnera s kojim ću provesti život. Bio je pošten i jednostavno predobar da bi bio stvaran', rekla je Linda.

'Naš si HEROJ!' - Slavna obitelj puca od ponosa na veliko tatino priznanje

Linda koja je bila u vezi s Elvisom, Brucea je upoznala na zabavi u Playboyevoj vili. Vrlo brzo su postali par. Brak se počeo raspadati kada je Bruce Lindi otkrio svoju tajnu. 

'Prišao mi je i rekao kako mi mora priznati nešto o sebi, nešto uistinu važno', prisjetila se Linda. Pomislila je kako ju je prevario s drugom ženom, ali bila je u krivu.

'Priznao mi je da se osjeća kao žena i da sebe tako doživljava'. Linda je pronašla psihologa za kojeg se nadala kako će pomoći Jenneru, ipak brak se raspao nekoliko mjeseci kasnije kada je Bruce počeo uzimati ženske hormone.

'Jedan dan sinovi su došli u kuhinju i rekli, mama vidjeli smo tatu golog pod tušem, on ima ženske grudi', prisjetila se Thompson.

'Tog sam dana počela skrivati istinu u nastojanju da zaštitim sinove, ali i Brucea. Morala sam pronalaziti objašnjenja za izmjene u njegovom izgledu. Bilo je iscrpljujuće', rekla je Linda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene