Brent Ray Fraser u hrvatskoj inačici showa "Supertalent" pokazao je dotad neviđeni talent, a što će nas ove godine iznenaditi, gledajte od 29. rujna.

Galerija Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 +6 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 5

Kanadski umjetnik Brent Ray Fraser hrvatskoj se publici predstavio prvi put upravo u showu "Supertalent", na čijoj je pozornici naslikao sliku pomoću svog spolnog organa, što je šokiralo domaću javnost, ali i žiri.

Vezani članci Justus Reid Amerikanac sa "Supertalenta" objavio svoju pjesmu na hrvatskom, poslušajte kako zvuči, a potrebna mu je i pomoć! Ruža Žujo - 2 Kao 20-godišnja djevojka odbila je biti manekenka, a u osmom desetljeću neumornog je duha: "Ja sam sebe cijenila"

Njegove su nastupe na društvenim mrežama pogledale tisuće i tisuće ljudi, a neke od umjetnina koje je naslikao završili su u rukama ali i domovima Maje Šuput i Davora Bilmana, čije je portrete naslikao.

Maja je bila oduševljena njegovim poklonom koji je pronašao mjesto u njezinu stanu.

"Ja sam se nagledala doista svega u životu, ali sam ostala u šoku. Nisam očekivala da ćemo nešto takvo ikada gledati na pozornici, pogotovo ne u Hrvatskoj. Na televiziji je njegov nastup izgledao kao balada i trajao je mnogo kraće nego uživo", bila je izjavila Maja.

"Mogu crtati vrlo lijepo, a ovu posebnu vještinu otkrio sam prije desetak godina. Od tada nadograđujem tu vještinu. Svaki dan vježbam, a nekad i dva puta dnevno", objašnjava. Na pitanje kako je otkrio svoj neobični talent nije precizno odgovorio, već je rekao: "Sve što sam radio nije bilo slučajno, bilo je suđeno da bude tako."

Brent je bio vrlo ažuran na svom profilu na Instagramu, na kojem je objavljivao golišave fotografije i videouratke, ali i snimke s nastupa koje je gledalo više od 14 tisuća ljudi.

Ipak, sadržaj više nije dostupan jer je dotični sve obrisao. Tako na Brentovu profilu više nema niti jedne objave, no na Facebooku je još uvijek aktivan.

Klasično privlačenje pažnje ili okretanje nove stranice u životu, nitko ne zna sa sigurnošću.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju