Veliki obrat!

Mjesecima se šuškalo da vara djevojku s pjevačicom, a sada se pojavilo i novo ime

Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Bradley Cooper i Jennifer Garner (Foto: Instagram) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Jennifer Garner (Foto: AFP) Jennifer Garner (Foto: AFP) +2 Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Galerija

Mjesecima se govorkalo da je za razlog prekida Bradley Coopera i Irine Shayk odgovorna Lady Gaga, no sada se počelo govorkati da je ona bila tek paravan...

Kada je film "Zvijezda je rođena" ugledao svjetlo dana svijet se odmah zaljubio u snažnu filmsku kemiju između Lady Gage i Bradley Coopera. Glumačko-pjevački par toliko se uživio u svoje uloge da su mnogi mjesecima mislili kako se iza njihove romanse na velikom platnu zapravo skriva tajna ljubavna veza u stvarnom životu. 

Pogledaj i ovo Laura Dern (Foto: Profimedia) Prisni razgovori Nakon prekida s najljepšom ženom svijeta plavooki ljepotan ljubi 8 godina stariju kolegicu?

Nakon što je Gaga razvrgla svoje zaruke, a Bradley naglo prekinuo svoju višegodišnju vezu s modelom Irinom Shayk, javnost je bila potpuno sigurna u to da je Cooper varao svoju partnericu s Gagom. Ipak, čini se da su se svi zanijeli sa zaključcima jer bi istina mogla biti potpuno drugačija. 

Strani mediji raspisali su se o tome kako je zapravo ljubav planula između glumice Jennifer Garner, bivše supruge Bena Afflecka, i markantnog Bradleya, a da Gaga s time nije imala baš nikakve veze. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I taught him everything he knows. 🤣❤️ Happy Birthday, Bradley. Go get em tomorrow. We are all so proud of you. xxxx

Objavu dijeli Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Garner je navodno u nekoliko navrata viđena kako dolazi i odlazi iz njegove kuće u Los Angelesu. “Ranije ovog mjeseca Jennifer je viđena kako dolazi Bradleyju na "tajni spoj", a njihova veza cvjeta iz dana u dan’, rekao je tajni izvor i dodao kako je za očekivati da će par svoju vezu odvesti na višu razinu te da bi mogao dobiti i zajedničkom dijete.

Činjenica jest da su Jennifer i Bradley bliski prijatelji, a upoznali su se kada su zajedno glumili u seriji “Alias”, u kojoj je ona imala glavnu ulogu, no je li se između njih izrodilo nešto više od prijateljstva, vrijeme će pokazati.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: Instagram) Deniz Baysal (Foto: IN Magazin) Deniz Baysal (Foto: IN Magazin) +9 Glumica Deniz Baysal (Foto: IN Magazin) - 3 Celebrity Zvijezda serije "Fazilet i njezine kćeri" udaje se u rujnu: Tko je sretnik koji je osvojio ovu slatkicu?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene