svađe nikad dosta

Brad Pitt iznenadio novim potezom, Angelina Jolie ga je toliko razbjesnila zbog onog što je učinila pa ju je tužio!

Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Brad Pitt, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Brad Pitt (FOTO: Getty) Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Brad Pitt Angelina Jolie (Foto: Getty) Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie London (Foto: Profimedia) Galerija

Sukob Brada Pitta i Angeline Jolie ni dalje ne jenjava, a njezin posljednji potez toliko ga je razbjesnio da ju je tužio.

Brad Pitt je tužio bivšu suprugu Angelinu Jolie jer je prodala francusko imanje koje su zajednički kupili dok su bili zajedno, a za svoje mu planove nije rekla.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

58-godišnji Pitt je u tužbi istaknuo kako je Jolie imanje Chateu Miraval u francuskom Corrensu prodala ruskom oligarhu Juriju Shefleru u tajnosti, prenosi TMZ. Kaže kako je on puno vremena i novca potrošio za to imanje tijekom godina, a ranije su se dogovorili kako nitko od njih nema pravo prodati ga bez odobrenja onog drugog. Naglasio je kako je Angelina prekršila njihov dogovor.

O detaljima mu ništa nije govorila, a slavnoj glumici sada prijete problemi, zbog kojih bi mogla izgubiti i novac koji je dobila zbog prodaje imanja.

Brad i Angelina su zajedno bili 11, a u braku dvije godine, prije nego što su u rujnu 2016. godine objavili vijest da se rastaju. Iako su u travnju 2019. proglašeni i službeno razvedenim parom, nastavila se njihova poprilično neugodna sudska borba oko skrbništva nad njihovom djecom, 17-godišnjim Paxom, 16-godišnjom Zaharom, 15-godišnjom Shiloh, i 13-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne, a njihov najstariji sin Maddox u međuvremenu je postao punoljetan i sada ima 20 godina.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: AFP) +9 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Nove fotke jedne od nekoć najljepših žena zgrozile su javnost, kritiziraju je da ne izgleda kao stvarna osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene