Zanimljiv kroj

U badiću koji više otkriva nego sakriva pokazala zavidnu liniju u 41. godini, koristi baš svaku priliku da bude viđena

Blanca Blanco (Foto: AFP) Blanca Blanco (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Blanca Blanco (Foto: AFP) Blanca Blanco i John Savage (Foto: AFP) Blanca Blanco (Foto: AFP) Blanca Blanco (Foto: Getty Images) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) +0 Blanca Blanco (FOTO: Getty) - 1 Galerija

Glumica Blanca Blanco pojavila se na jednoj od plaža Malibua u badiću neobičnog kroja.

Američka glumica Blanca Blanco u karijeri nije ostvarila neke velike zapažene uloge, no na svoj se način pobrinula da stekne svjetsku slavu i godinama se pojavljuje na crvenim tepisima važnih holivudskih događanja.

Pogledaj i ovo Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Svugdje je! Tko je žena koja godinama pohodi crvene tepihe, a zapravo nije zvijezda, već voli golišave outfite?

Osim na crvenim tepisima ova 40-godišnja glumica glavna je zvijezda i na plažama Malibua, gdje voli provoditi svoje slobodno vrijeme i šetati u oskudnim badićima koji više otkrivaju nego sakrivaju njezina strateška mjesta. Tako je za jednu od posljednjih šetnji uz ocean odabrala bikini neobičnog kroja koji je stvarno malo toga ostavio mašti njezinim obožavateljima.

Inače, za Blancu je cijeli svijet čuo kada je 2017. godine na dodjeli Oscara svima "slučajno" pokazala međunožje u žutoj haljini, dok ju je sa strane ponosno fotografirao njezin 70-godišnji dečko John Savage, koji ima puno bogatiju karijeru.

Godinu kasnije šokirala je pak odabirom haljine na dodjeli Zlatnih globusa, ali ne zato što je ona bila vrlo seksi, nego zato što je bila upečatljive crvene boje, dok su sve ostale glumice nosile crninu u znak protesta protiv seksualnog uznemiravanja žena u Hollywoodu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene