Ima li mane?

Prizor i pol: Seksi 25-godišnjakinja s nogama za poželjeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je mlada, uspješna i jako, jako zgodna: 25-godišnja Blake Lively je prava zvijezda u usponu.

A osim što marljivo radi na novim filmskim projektima, Blake Lively snima i zavodljive editorijale. Ovog puta ju je na ulicama New Yorka fotografirao slavni Patrick Demarchelier, a Blake je zablistala punim sjajem.

Pogledaj i ovo showbuzz Samo da nije...muško! Najzatvoreniji par Hollywooda 'progovorio': 'Voljeli bismo imati veliku obitelj!'

Seksi glumica pokazala je duge, utegnute noge u crnoj kratkoj haljinici, a šik čizme koje je iskombinirala dale su dodatni seksepil 25-godišnjoj Blake. Zaista ima noge za poželjeti, zar ne?

>> Otkriveni detalji najtajnijeg hollywoodskog vjenčanja godine!

Blake, koja se proslavila ulogom Serene u hit seriji 'Gossip Girl', poslije se presvukla u ležerniju kombinaciju, ali i u širokom bež džemperu i dalje je bila prava zavodnica!

Kakvu suprugu ima: njezin dragi Ryan Reynolds pravi je sretnik! Inače, bračni par, koji je omiljen u showbizz krugovima, u bračnu luku uplovio je na imanju Boone Hall, u blizini Charlestona. Sudbonosno 'da' izrekli su u rujnu, u najstrožoj tajnosti.

Blake i Ryan su se upoznali na snimanju filma 'The Green Lantern', a javnost je za njihovu vezu doznala prije nešto više od godinu dana. Ipak, poprilično su privatni, stoga ni Ryan ni Blake nisu pričali o svojem odnosu. Prije Blake, Ryan se 2008. vjenčao sa Scarlett Johansson, ali nakon dvije godine poslije, par se razveo. Blake je bila u vezi s Leonardom DiCapriom i kolegom iz serije 'Gossip Girl', Pennom Badgleyem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene