Teški dani

Novi udarac za posrnulu glazbenicu: Nakon tragične smrti sina bivši suprug servirao joj nove probleme

Lisa Marie Presley i Michael Lockwood (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley i Michael Lockwood (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Marie Presley i Michael Lockwood (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) +0 Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Galerija

Michael Lockwood smatra kako bi se njegova bivša supruga Lisa Marie Presley mogla vratiti drogama i alkoholu nakon sinove smrti te je sudu ispričao zbog čega je sve zabrinut.

Bivši suprug Lise Marie Presley boji se kako bi se kći kralja rock 'n' rolla mogla ponovno predati ovisnostima nakon tragične smrti sina Benjamina Keougha. Michael Lockwood i Presley imaju zajedno 11-godišnje blizanke, a on je od suda sada zatražio da joj oduzmu skrbništvo nad djevojčicama.

Pogledaj i ovo Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Brojne tragedije Udavala se četiri puta, a iako odmalena živi u golemoj raskoši, život joj je protkan gubicima

Lockwooda ne brine samo njezina ovisnost već i oružje koje ima kod kuće. Presley se godinama borila s ovisnošću o alkoholu i drogama, a navodno je već tri godine potpuno čista.

59-godišnji Lockwood i 52-godišnja Presley rastali su se 2016. nakon 10 godina braka, a zajedno imaju kćeri Harper i Finley. Trenutačno su na sudu zbog razvoda te borbe zbog skrbništva nad djecom. Novo ročište zakazano je za 3. kolovoza ove godine, a bivši suprug Lise Marie sudu je iznio niz novih optužbi protiv nje.

"Sin Lise Marie Presley ubio se u svom domu. S dužnim poštovanjem, ta situacija proizvodi niz zabrinjavajućih činjenica. Jedna od njih je sigurnost naše djece, a druga mogućnost da ona ponovno počne uzimati razne opijate", stoji u njegovu izvještaju sudu. Izrazio je zabrinutost i zbog pištolja koje Lisa Marie ima kod kuće.

"Djeca su mi ispričala da se Lisa Marie prije tri godine šetala po kući s pištoljem u ruci. Siguran sam da pištolj čuva kod kuće, no nisam siguran imaju li djevojčice pristup oružju", stoji u izvješću.

Lockwood se boji i da bi smrt njezina sina mogla privući dodatnu pozornost na njegove kćeri, što on nikako ne želi.

Benjamin Keough preminuo je prije nekoliko dana, a njegova majka, kći Elvisa Presleyja, dosta vremena provodi u društvu njegove djevojke Diane Pinto. Kako pišu strani mediji, Lisa Marie i Diana podrška su jedna drugoj u ovim teškim vremenima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene