vikend na špici

Bivšu suprugu Zorana Mamića dugo nismo vidjeli, uhvatili su je u ležernoj šetnji s prijateljicom

Ana Šikić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Ana Šikić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Šikić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Galerija

Ana Šikić i Zoran Mamić u braku su bili svega dvije godine, a postali su par nakon što se on rastao od Vanje Horvat.

U centru medijske pažnje bila je dok je bila u braku sa Zoranom Mamićem, a Anu Šikić su fotografi ovoga vikenda uhvatili nakon dugo vremena. Prošetala je centrom Zagreba s prijateljicom, a na sebi je imala bijelu haljinu kojom je istaknula svoju liniju.

Mamić se od Vanje Horvat službeno rastao prije 10 godina, a iste godine je otkrivena njegova veza s ekonomisticom Šikić. Još ranije se spominjala njihova veza, a nakon četiri godine par se vjenčao. Ipak, u braku su proveli svega dvije godine.

Tada je na površinu isplivalo ime manekenke Antice Filipović Grčić, zbog koje je Zoran navodno i ostavio drugu suprugu. Mamić je ljubio i bivšu manekenku Dariju Crnjaković, a trenutačno je u vezi s 11 godina mlađom partnericom Senkom Mandić.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 1 +3 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 Celebrity Slavna glumica izmjenjivala nježnosti sa svojom 32 godine starijom partnericom, bile su dugo vremena razdvojene

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene