Vatreno izdanje

Seks-bomba 90-ih i u petom desetljeću mami uzdahe! U oskudnom izdanju privukla je znatiželjne poglede

Victoria Silvstedt - 1 Victoria Silvstedt - 1 Foto: Profimedia

Bivša Playboyjeva zečica Victoria Silvstedt pokazala je zanosne obline na talijanskoj obali pokraj svog supruga Mauricea Dabbaha.

Bivša Playboyeva zečica Victoria Silvstedt pokazala je zanosne obline i zavidnu figuru u crvenom kupaćem kostimu na talijanskoj obali.

Pogledaj i ovo Victoria Silvstedt Platinasta ljepotica U svijet manekenstva probila se 90-ih, a i u petom desetljeću zbog svoje figure privlači znatiželjne poglede!

Rijetko tko bi rekao da ova seksipilna ljepotica ima 47 godina, a na fotografijama paparazza zasjala je poput Pamele Anderson u filmu ''Baywatch''.

Victoriji je društvo pravio njen suprug Maurice Dabbah s kojim je u vezi od 2018. godine, a o njihovu privatnom životu malo se zna.

Iako u petom desetljeću, plavokosa Victoria još uvijek izgleda atraktivno, unatoč činjenici da je potpuno jasno da je na svom izgledu radila i kod plastičnog kirurga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt)

Osim poslovnog, plavokosa zavodnica ima i zanimljiv privatni život. Tako je manekenka 1997. godine upoznala Chrisa Wraggea tijekom intervjua, a već sljedeće godine Chris je bio na koljenima. Vjenčali su se 2000. godine, no brak nije predugo potrajao. Naime, već 2007. godine par se rastao.

Šveđanka je nakon toga bila povezivana s brojnim muškarcima, no nije se ponovno udavala. Među njima je roker Tommy Lee, bivši suprug Pamele Anderson, na koju Victoria neodoljivo podsjeća, pa se čini kako dotični ima svoj tip žene.

Ova ljepotica doista izgleda kao živa barbika, a mnogi bi joj pozavidjeli na nevjerojatnoj figuri u petom desetljeću života.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 +4 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 +14 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pokazala je zavidnu liniju i taman ten, a pratiteljima je pozornost ukrao drugi detalj na fotografiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene