Potpuno druga osoba

POTPUNI PREOKRET Od dječje zvijezde do ovisnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša dječja zvijezda, Jodie Sweetin provela je 15 godina u paklu ovisnosti, ali uspjela je okrenuti svoj život.

Glumica Jodie Sweetin najpoznatija je kao dječja zvijezda, odnosno po ulozi Stephanie Tanner u seriji 'Puna kuća'. Sweetin je počela glumiti mlađu Tanner sestru sa pet godina, a deset godina kasnije bila je alkoholičarka. No, tu njezina mračna mladost tek počinje. Sa samo 20 godina navukla se na kokain, a probala je i sve ostale vrste droga do kojih je uspjela doći.

Pogledaj i ovo Ashley Olsen - 1 Dugo je to krila! Slatkica iz omiljene serije uspjela je tajiti lijepu vijest čak nekoliko mjeseci, nakon raskalašenosti sada živi potpuno drugačije!

Bila je to njezina najveća tajna, koju je samo ona znala, jer je tada bila udana za policajca. U svojim memoarima Sweetin je priznala kako je počela gubiti kontrolu nakon završetka 'Pune kuće', i od tada je tijekom sljedećih 15 godina bila navučena. Iza sebe ima tri propala braka te je u jednom trenutku izgubila i skrbništvo na djecom.

Danas je ova 34-godišnja bivša ovisnica potpuno druga osoba, uspjela je savladati svoje ovisnosti i vratila se glumi u remake-u serije koja ju je i proslavila, sada naslovljena 'Punija kuća'. 'Prisjećam se stvari koje su se dogodile u prošlosti, gledam gdje sam danas i mislim koliko je sve to ludo. Imam toliko lijepih trenutaka u životu da se moram uštipnuti', kazala je bivša dječja zvijezda.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene