Vratila se kući!

Hrvatska misica iz Australije užarila dalmatinsku obalu tijelom koje svakodnevno kleše u teretani

Laura Dundović (Foto: Instagram) Laura Dundović (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dundović (Foto: Instagram) Laura Dundović (Foto: Instagram) Laura Dundović (Foto: Instagram) Laura Dundović (Foto: Instagram) Laura Dundović (Foto: Instagram) Laura Dundović (Foto: Instagram) Laura Dundović (Foto: Instagram) Laura Dundović (Foto: Instagram) Laura Dundović (Foto: Instagram) +0 Laura Dundović (Foto: Instagram) Galerija

31-godišnja Laura Dundović bivša je Miss Universe Australije, glumica i model hrvatskog podrijetla.

Prije nekoliko dana plavokosa ljepotica javila se iz Hrvatske.

Pogledaj i ovo showbuzz Objavila fotografije Slavna glumica prvo se žalila na Hrvatsku zbog cajki u hotelu, no ipak joj se nešto svidjelo

31-godišnja Laura Dundović bivša je Miss Universe Australije, glumica i model hrvatskog podrijetla, ali i nutricionistica koja se svojih 86 tisuća obožavatelja na Instagramu nedavno javila iz Hrvatske, odakle potječe njezin otac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L A U R A D U N D O V I C (@lauradundovic) on

Točnije, Laura se javila iz Preka na otoku Ugljanu otkud je njezin otac, zatim je posjetila Zadar te Vodice, a stacionirana je u Biogradu na moru.

U dalmatinskim ljepotama plavuša uživa punim plućima, a sudeći po fotografijama koje je dosad objavila, u Hrvatsku ju je dovelo vjenčanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L A U R A D U N D O V I C (@lauradundovic) on

Podsjetimo, Laura je misica postala davne 2008. godine, a iste je godine osvojila i visoko 10. mjesto na svjetskom izboru.

Osim po ljepoti, poznata je i po savršeno utegnutom tijelu koje svakodnevno kleše u teretani, ali i na odmoru u Hrvatskoj, iz koje je objavila video s vježbama s trakom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L A U R A D U N D O V I C (@lauradundovic) on

"Ponovno ovdje kao da nikada nisam ni otišla", napisala je pored fotografije u kojoj pozira u žutom bikiniju, a njezina je obitelj otišla u daleku Australiju još 1970. godine.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) +8 Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Celebrity Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene