Ma, što je ovo?

Fotografije Bena Afflecka nakon vjenčanja s Jennifer Lopez šokirale su javnost, jedva je držao oči otvorene poslije burnog slavlja!

Ben Affleck Ben Affleck Ben Affleck/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck +14 Ben Affleck Galerija

Paparazzi su snimili Bena Afflecka na putu do zračne luke nakon vjenčanja s Jennifer Lopez, a sudeći prema fotografijama, mladoženji je itekako bio potreban odmor.

Holivudski glumac Ben Affleck snimljen je na putu u zračnu luku u Georgiji kako bi se ukrcao na avion za kući nakon raskošnog vjenčanja s Jennifer Lopez, a njegove najnovije paparazzo fotografije sve su ostavile u čudu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Pedesetogodišnji glumac izgledao je kao da jedva drži oči otvorenima i kao da mu je prijeko potreban san nakon burnog slavlja dok se vozio na stražnjem dijelu SUV-a, prilikom čega su ga snimili paparazzi. Prema pisanju, s njim je navodno bila i Jennifer, iako se na fotografijama ne vidi jasno.

Par se još jednom vjenčao na spektakularnoj ceremoniji vjenčanja na Benovu imanju Riceboro u Georgiji, koju su pripremili za obitelj i najbliže prijatelje, a među kojima su bile i brojne zvijezde s holivudske A-liste.

Lopez je nosila vjenčanicu Ralpha Laurena, a Affleck je na sebi imao crno-bijelo odijelo. Daily Mail objavio je fotografije na kojima se slavni par grli i ljubi prije same ceremonije. Gosti su dobili zadatak da se obuku u bijelo, što je bila i boja vjenčanja.

Iako je Benova bivša supruga Jennifer Garner odbila poziv na vjenčanje, glumcu su podrška bila djeca koju je dobio s njom, a na proslavi su bili i blizanci Emma i Max koje je Jennifer dobila u braku s Marcom Anthonyjem.

Među gostima je bio i Benov najbolji prijatelj Matt Damon sa suprugom Lucianom Barroso, a s njima su slavili i George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger i Jimmy Kimmel.

Par se opet sretno spojio 20 godina nakon što su prvi put bili zajedno i zaručeni i nakon što su tada otkazali svoj prvi pokušaj vjenčanja.

Ben i Lopez upoznali su se na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su zaručeni od 2002. do 2004.

Benu je ovo drugi brak, nakon što se 2018. razveo od glumice Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, 16-godišnju kćer Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjeg sina Samuela.

Jennifer iza sebe ima tri propala braka. Od pjevača Marca Anthonyja, s kojim ima 14-godišnje dvojajčane blizance Emme Maribel Muñiz i Maximiliana Davida Muñiza, razvela se 2011. godine, bila je u braku s kubanskim konobarom Ojanijem Noom od veljače 1997. do siječnja 1998. te sa svojim bivšim pratećim plesačem Crisom Juddom od rujna 2001. do lipnja 2002.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldovu Georginu napali zbog haljine koju je obukla za crkvu, a za sve je kriv prorez: "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić - 9 Korana Gvozdić - 10 Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 5 +16 Korana Gvozdić - 12 Zanimljivosti Korana Gvozdić pozirala sa sinom u naručju, pa rastopila srca obožavatelja: "Bože, koja ljepota"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene