rekla je "da"

Glumica poznata po golišavim izdanjima i razuzdanom životu zaručila se za dečka od kojeg se mjesecima ne odvaja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Benjamin Mascolo na Instagramu se pohvalio da je zaprosio svoju djevojku, glumicu i redateljicu Bellu Thorne.

Američka glumica i redateljica Bella Thorne (23) zaručila se sa svojim dečkom, talijanskim pjevačem i glumcem Benjaminom Mascolom (27). Sretne vijesti na Instagramu je podijelio upravo Benjamin.

Pogledaj i ovo Bella Thorne U potpuno prozirnoj haljini Posrnula dječja zvijezda gole grudi izložila je pogledima i pokazala da je daleko od slatkice koju pamtimo!

"Rekla je da", napisao je Mascolo u opisu fotografija, na kojima je Bella pokazala i prsten te je poljubila odabranika svoga srca. O zarukama se i ona sama oglasila na Instagramu, a u videu koji je objavila sreću nije mogla sakriti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benjamin Mascolo (@b3nm)

Thorne je karijeru započela kao dječja zvijezda na Disneyjevu kanalu, a posljednjih godina pažnju privlači neprimjerenim ponašanjem, burnim ljubavnim životom, okorjelim tulumarenjem i golišavim fotkama, a ove se godine pridružila 18+ stranici OnlyFans.

Od Talijana Mascola, s kojim je u vezi od travnja 2019. godine, ne odvaja se otkako su se ponovno ujedinili u srpnju prošle godine, nakon pet mjeseci razdvojenosti zbog pandemije koronavirusa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput objavila preslatku fotku sinčića u Nenadovom zagrljaju: "Njihovo prvo zajedničko jutro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene