netko bolji, netko lošiji

BAYWATCH zvijezde: Gdje je glumačka ekipa TV serije danas?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon popularne hit serije iz 90-ih, sada je najavljen i film Baywatch. Pitali smo se gdje su nekadašnje zvijezde danas? E pa našli smo i odgovore!

Baywatch je bila jedna od omiljenih TV serija. Tko bi odolio spasiocima u seksi kostimima koji spašavaju živote? Hit serija proslavila je Pamelu Anderson, kao i tvorca Davida Hasselhoffa, a pomogla je i u karijeri Carmen Electre, Yasmine Bleeth, Jeremyja Jacksona... dok je nekima slava udarila o glavu pa su  nakon silnog bogatstva i bankrotirali.

Pogledaj i ovo showbuzz Mnogi su opako posrnuli... Zvijezde "Baywatcha" nekad su plijenile pažnju milijuna fanova, a njihovi životi danas neka su potpuno druga priča!

Serija se snimala od 1989. do 1999., a crveni kupaći kostimi obilježili su njihove živote. A gdje su danas?

1.    David Hasselhoff (utjelovio lik Mitcha Bunchannona)

Slavni glumac bio je glavni muški lik TV serije, pa je nakon Njemačke osvojio i Hollywood. Nakon TV uspješnice borio se s alkoholom, no zadnjih par godina se smirio i posvetio zdravom životu. 62-godišnji glumac u vezi je s 33-godišnjom Hayley Roberts, te je i dalje aktivan u javnom životu.

 

A photo posted by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on

2.    Pamela Anderson (utjelovila lik CJ)

Zgodna plavuše je brzo iz modela prešla među najtraženije mlade glumice, a u TV seriji je glumica šest godina. I nakon što je serija završila, Pamela je bila aktivna u javnosti – bilo svojim privatnim životom, bilo poslovnim odlukama. Glasna je zagovornica prava životinja, Playboy lice, nekoliko se puta udavala i razvodila (čak od istom frajera).

3.    Nicole Eggert (kao Summer Quinn)

Platinasta plavuša jednako je brzo osvojila obožavatelje, no kroz seriju je postala i opsjednuta izgledom pa je otišla na nekoliko plastičnih operacija kojima je i povećavala i smanjivala grudi.

Nekadašnja TV zvijezda danas ima svoj kamion sa sladoledom i obilazi dječje zabave u Los Angelesu.

4.    David Charvet (kao Matt Brody)

Rođeni Francuz i pravi zavodnik nakon Baywatcha je glumio i u popularnoj seriji Merloce Place, a u Francuskoj je poznat i kao glazbenik. I dalje glumi. Oženio je TV voditeljicu Brooke Burke-Charvet i imaju dvoje djece.

5.    Alexandra Paul (kao Stephanie Holden)

Vitka brineta bila je rijetka koja se isticala među plavušama. Danas 52-godišnja glumica i dalje glumi, a nedavno se pojavila i u filmu Mad Max. Strastvena je vježbačica i veganka, a posebno voli triatlonske utrke.

6.    Yasmine Bleeth (kao Caroline Holden)

Yasmine je izgleda doživjela najveću promjenu. Bila je jedna od zavodnica s plaže, a nakon kraja serije sve je krenulo nizbrdo. 47-godišnja bivša zvijezda prizvala je kako ima problema s drogom, te je bila uhićena zbog posjedovanja kokaina 2001 zajedno sa suprugom. Njih dvoje i dalje su zajedno i žive u Los Angelesu.

7.    Jeremy Jackson (kao Mitchov sin, Hobie Buchannon)

Jeremy je bio teen zvijezda, no očito mu je bilo previše sve te medijske pažnje jer je već kao 19-godišnjak odustao od serije i otišao na odvikavanje. Danas ima 34 godine i dalje se bori sa svojim demonima, a na početku godine našao se u skandalu u kojem je jedna osoba izbodena u Los Angelesu.

Slava nekome donese dobro, drugima samo nevolje. Tvoj je odabir kako ćeš iskoristiti svoju moć.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene