Krio istinu cijeli život

Legendarni glazbenik priznao: "Homoseksualac sam, u braku sam"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barry Manilow progovorio je o svojoj seksualnosti. Nikad nije htio priznati da je homoseksualac, ponajprije zbog svojih obožavatelja.

Legendarni glazbenik Barry Manilow progovorio je po prvi put o svojoj seksualnoj orijentaciji, potvrdivši da je homoseksualac. Isto tako, otkrio je da je već 40 godina u braku sa svojim menadžerom, Garryjem Kiefom. Ovaj slavni glazbenik uvijek je bio jako zatvoren kada se pričalo o njegovom privatnom životu, a za People je objasnio i zašto.

Uvijek se, naime, bojao da će se njegovi obožavatelji razočarati ako shvate da je gay. "Jako sam privatna osoba, uvijek sam bio takav. Mislio sam da ću razočarati svoje obožavatelje ako saznaju da sam homoseksalac. Zato nikad ništa nisam rekao", otkrio je Manilow.

Presretan je što su njegovi obožavatelji na kraju jako pozitivno prihvatili vijest. Sa svojim menadžerom proveo je skoro 40 godina, a vjenčali su se 2014. godine u Palm Springsu. Manilow je u prošlosti kratko bio u braku sa Susan Deixler, a kada su se rastali otkrio je da je u nju bio zaljubljen, no nije bio spreman za brak. Manilow se uskoro sprema objaviti svoj 29. album.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene