Putem Twittera

Napala legendu: 'Bilo bi lijepo kada bi skinuo moju sliku sa Zida'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bar twitteraši nisu shvatili baš ozbiljno jer je kritiku napisala na hebrejskom pismu pa je nisu svi mogli pročitati i razumjeti.

Nije nikakva novost da Roger Waters na svojoj turneji 'The Wall' na velikim ekranima vrti simbole velikih svjetskih korporacija, ali religija. Tako se među simbolima, između ostalih, našla i Davidova zvijezda nacrtana na velikoj napuhanoj svinji koja lebdi iznad publike.

Pogledaj i ovo showbuzz Ispunio očekivanja Roger Waters: Jedinstveni doživljaj za gotovo sva osjetila

No, slavnoj manekenki iz Izraela, Bar Refaeli tek nakon 2 godine to je zasmetalo kao i činjenica da se cijelo vrijeme na 'wallu' vrti i njezina slika.

Stoga je Bar Refaeli uputila svoju primjedbu Watersu putem Twittera. 'Bilo bi lijepo kada bi skinuo moju sliku sa Zida. Ako već bojkotiraš - budi dosljedan', napisala je.

>> Roger Waters oduševio Split, no tren prije odvijala se drama


Naime, Waters je poznat po svojoj kritičnosti prema onima koji sudjeluju u ratovima diljem svijeta pa je tako i veliki kritičar izraelskog odnosa prema Palestini.

Na njezinu žalost, Bar twitteraši nisu shvatili baš ozbiljno te su joj rekli da je trebala to napisati tako da Rogers može pročitati i razumjeti zato jer je poruku napisala hebrejskim pismom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene