osvetnica s malih ekrana

Turska ljepotica voljela bi se pokazati u drugačijem svjetlu, a način na koji tretira bližnje puno govori o njoj

Asli Ordžan - 5 Asli Ordžan - 5 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Asli Ordžan - 1 Asli Ordžan - 2 Asli Ordžan - 3 Asli Ordžan - 4 Asli Ordžan - 5 Asli Ordžan - 6 Asli Ordžan - 7 Asli Ordžan - 8 Asli Ordžan - 9 Asli Ordžan - 10 +5 Asli Ordžan - 11 Galerija

Asli Ordžan iz serije "Nevjera" ispričala je kako izgleda njezina svakodnevnica i što je čini sretnom, a otkrila je i koje su joj neostvarene želje.

Asli Ordžan popularna je turska glumica koju trenutačno gledamo kao osvetoljubivu Lejlu u seriji "Nevjera".

Pogledaj i ovo showbuzz Kamere ju obožavaju! Lijepa glumica i zvijezda ''Nevjere'' objavila niz fotografija pa sve oduševila svojom prirodnom ljepotom!

"Radim s vrlo jakim glumcima čije su mi karijere vrlo važne i ponosim se što mogu s njima dijeliti set. Već sam prije vrlo ugodno surađivala s našom redateljicom Neslihan Ješiljurt i našim scenaristima. Za sve je nas prednost što govorimo istim jezikom. Silno sam uzbuđena što se istodobno nalazim u novom i u poznatom svijetu", kaže glumica.

Opisala je i kako izgleda njezin život, a otkrila je i u čemu pronalazi mir te svoj recept za sreću.

"Ja sam osoba koja se jako brine za one koje volim, ne podnosim da su nesretni. Ako su nesretni, poželim učiniti što mogu i u istom trenutku ukloniti problem. Svjesna sam vrijednosti onoga što imam i na tome sam zahvalna. Mama je radila pa me je odgojila baka, velikom mi je ljubavlju srce ispunila milošću... Po meni je put do sreće ne imati očekivanja... A mir je mjesto kamo se čovjek može skloniti, čovjek ga može pronaći u maminu krilu, katkad ljubavnom zagrljaju, mirisu psa, katkad zalasku sunca, a katkad u toplom čaju koji popije na setu...", priča Asli.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aslı Orcan (@asliorcandikinciler)


Otkrila je i kako i kada je odlučila postati glumica.

 

"Na konzervatoriju sam studirala na Odsjeku za turske narodne plesove. Na trećoj sam godini počela pohađati kolegij tjelesnog izražavanja. Bio je to kolegij kojem je cilj bio izraziti osjećaje bez riječi, samo govorom tijela. Dojmila me se ideja da vježbama koje radimo možemo uroniti u različite ljude. Mogu reći da je duhovno putovanje koje mogu doživjeti kroz glumu jedan od najvažnijih elemenata zbog kojih sam odabrala svoju profesiju", kaže.

Iza nje je sada već bogata karijera, a evo što je naučila nakon godina provedenih u glumi.

"Ono čemu me moja glumačka pustolovina naučila jest da treba puno raditi s nepokolebljivom željom. Na tu listu mogu dodati i strpljenje i maštu"; ističe.

Sve na čemu je dosad radila blisko joj je srcu i ne može posebno izdvojiti nijedan projekt.

"Svaki mi je projekt poseban. Na primjer, nikad neću zaboraviti seriju 'Kurt Sejit i Šura', kad smo šest epizoda snimali u Sankt-Peterburgu. Vani je bilo ledeno, uvjeti su bili vrlo teški. No činjenica je i da mi je donijela različita iskustva", prisjeća se.

Ističe i kako zbog nijedne uloge nije požalila.

"Dosad sam imala sreću pronalaziti likove u sjajnim scenarijima. Glumila sam u serijama čija se radnja odvija u različitim periodima. Doživjela sam prednosti rada na povijesnim projektima, kao i projektima koji su suvremeni, a i dalje ih doživljavam. Nadam se da će se tako i nastaviti", kaže glumica.

A kakvi su joj planovi za dalje?

"Želim se i dalje susretati sa scenarijima koji će mi, kao glumici, predstavljati izazov... Stvarati nove likove... Veliki je užitak svaki tjedan izlaziti pred gledatelje s likovima koje smo stvorili", govori glumica koja uglavnom glumi u dramama i htjela bi se okušati u nečem novom.

"Da, uglavnom sam glumila u dramama. San mi je raditi komediju. U sljedećem projektu, makar opet bio drama, žarko želim pred gledatelje izaći s komičnim likom", kaže Asli.

Izvor: https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/asli-orcan-babam-bugunleri-gorse-benimle-gurur-duyardi-40434659

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 Severina Severina +1 Severina Nekad i sad Pogledajte kako je Severina izgledala sa samo 19 godina, već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat +0 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i pobrinula se da nikako ne prođe neopaženo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene