Radi punom parom!

Ponovno ispisuje povijest: Najpoznatija plus-size manekenka trudna se prošetala modnom pistom

Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham (Foto: AFP) Ashley Graham (Foto: AFP) Ashley Graham, Saweetie i Bebe Rexha (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Getty Images) Ashley Graham (Foto: Profimedia) Ashley Graham i Justin Ervin (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Instagram) Ashley Graham (Foto: Getty Images) +0 Ashley Graham i Justin Ervin (Foto: Instagram) Galerija

Ashley Graham nosila je modnu reviju na Tjednu mode u New Yorku i ponosno pokazala trudnički trbuh.

Najslavnija plus-size manekenka na svijetu Ashley Graham trenutačno očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Justinom Ervinom, što ju ne sprječava da zanemari svoje poslovne obveze i pozdravi se s modnim pistama.

Pogledaj i ovo Ashley Graham (Foto: Instagram) Nikad zaposlenija Nekima je ovo lijepo, drugi se još uvijek zgražaju: Najpoznatija plus-size manekenka opet u badiću

Tako je ovih dana ponosno prošetala trudnički trbuh na modnoj reviji Tommyja Hilfigera u New Yorku koja je održana u sklopu tamošnjeg tjedna mode. Na pistu je izišla je crnoj haljini s visokim prorezom i u vrtoglavo visokim potpeticama. Na Instagramu je pokazala kako teku pripreme pred izlazak na pistu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ashley se proslavila diljem svijeta kada se kao prva plus-size manekenka našla na naslovnici magazina Sports Illustrated Swimsuit Issue, a sretnu vijest o trudnoći objavila je 14. kolovoza, točno na godišnjicu braka s Justinom.

Par je tom prilikom objavio presladak video u kojem nisu krili sreću zbog toga što će postati roditelji, a pokazali su i sliku s ultrazvuka.

Uz to što je nastavila raditi, Ashley i dalje normalno odlazi u teretanu, čime se također pohvalila na društvenim mrežama, točnije na profilu na Instagramu gdje ju prati 9,1 milijun pratitelja. 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene