nema izlike

Akcijski junak i u 73. godini u vrhunskoj formi: Pokazao vježbe koje radi cijeli život, a svatko ih može odraditi kod kuće

Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) IMDB 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) +0 Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Galerija

Arnold Schwarzenegger objasnio je ljudima da ne mogu kontrolirati krizu koju je uzrokovao koronavirus, ali mogu svoje tijelo.

Glumac Arnold Schwarzenegger i u 73. godini života privlači pažnju svojom utreniranošću, a fanovima na Instagramu je poručio da i u doba koronavirusa ne moraju stati s vježbanjem. 

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger Arnie u problemima Schwarzenegger zadržan na carini zbog skupocjenog sata koji je planirao prodati, pokrenut je i kazneni postupak!

"Puno je stvari koje ne možemo kontrolirati tijekom ove krize stoga se trebamo koncentrirati na ono što možemo. Pripremio sam za vas svoje stare vježbe za koje ne treba teretana kao što sam obećao zato jer je to stvar koju možemo", napisao je Arnold pokraj fotografija iz mladosti na kojima vježba. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There are a lot of things we can’t control during this crisis, so we need to focus on what we can control. I wrote up my old no-gym required workout for all of you, as promised, because we can control our fitness. Link in bio for the program (it is obviously free).

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Bivši kalifornijski guverner je svojom objavom oduševio fanove. "Hvala, Arnie. Ti si pravi čovjek za ovo", "Za sve si se pobrinuo", "Ti si apsolutna legenda", "Puno poštovanja, ljudino", "Ovo ću definitivno probati", komentirali su. 

Inače, Arnie je nedavno snimio vidio sa svojim ljubimcima, magarcem i ponijem i poručio obožavateljima da ostanu kod kuće dok traje pandemija koronavirusa. Istaknuo je da se posebno njegovi vršnjaci moraju paziti. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene