Utjeha u prijateljima

Ariana Grande ne izgleda najbolje nakon smrti bivšeg dečka Mac Millera

Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande, Mac Miller (Foto: Profimedia) Ariana Grande Mac Miller (Foto: Profimedia) +0 Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Galerija

Ariana Grande s reperom Mac Millerom provela je 2 godine, a njegova smrt ju je itekako pogodila.

Slavna pjevačica još se oporavlja od tragične smrti bivšeg dečka.

Pogledaj i ovo Ariana Grande (Foto: AFP) Danas slavi 26. rođendan Tanji nos, veće usne: Ova je slatkica danas jedna od najljepših žena svijeta, no skriva da se uljepšala kod kirurga

Radi se o pjevačici Ariani Grande koju je pogodila smrt bivšeg dečka, repera Mac Millera.

Podsjetimo, par je bio 2 godine u vezi, a prekinuli su u svibnju ove godine na iznenađenje brojnih obožavatelja. Problem je bila njegova borba s depresijom te ovisnošću koja nije uspio pobijediti.

Tijelo 26-godišnjeg repera pronađeno je početkom rujna u njegovom domu, a smrt je nastupila nakon predoziranja. Ariana se dva dana nije oglašavala, a onda je objavila fotografiju i snimku bivšeg dečka te mu uputila riječi koje baš nikoga nisu ostavile ravnodušnima.

Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Obožavala sam te od prvog dana kad sam te upoznala. Tada sam imala 19, no uvijek ću te obožavati. Ne mogu vjerovati da više nisi ovdje. Toliko smo pričali o tome. Jako sam ljuta i tužna, ne znam što da učinim. Ti si bio moj najdraži prijatelj tako dugo. Žao mi je što nisam mogla popraviti ili ukloniti bol koju si osjećao. Iskreno sam to htjela. Najljepša duša s demonima koje nisi zaslužio. Nadam se da si sada dobro. Odmori se", napisala je.

Dio obožavatelja odmah je napao mladu pjevačicu kako je ona kriva za njegovu smrt zbog prekida koji ga je jako pogodio, a ubrzo se Ariana zaručila s novim dečkom, komičarem Peteom Davidsonom, što je dodatno pogodilo repera.

Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Ariana Grande NY (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Pjevačica se nije obazirala na ružne komentare, no nedavno je viđena u New Yorku na kavi s prijateljima te nije izgledala baš najbolje. Razmazane šminke oko očiju, s ne tako besprijekornim tenom kao inače te bez prepoznatljivih ekstenzija u kosi, Ariana je izgledala slatko kao uvijek, ali drugačije.

Čini se kako je utjehu zbog tužnih vijesti našla uz prijatelje, kavu i malo smijeha. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene