bome je pomela crveni tepih

Haljina koju je bilo nemoguće ne primijetiti: Velika pop-zvijezda pobrinula se da njezino rijetko javno pojavljivanje ne prođe neopaženo!

Ariana Grande Ariana Grande Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ariana Grande Ariana Grande Ariana Grande Ariana Grande Ariana Grande Ariana Grande Ariana Grande i Billie Eilish Ariana Grande i Billie Eilish Ariana Grande (Foto: AFP) Ariana Grande (Foto: AFP) +19 Ariana Grande (Foto: Instagram) Galerija

Ariana Grande pojavila se na dodjeli nagrada Oscar u haljini u kojoj je bila magnet za poglede.

Pjevačica Ariana Grande ukrala je show na crvenom tepihu 96. dodjele nagrada Oscar.

Za jedno od svojih rijetkih javnih pojavljivanja odabrala je haljinu u kojoj nije mogla proći neopaženo i u kojoj je po dolasku u teatar Dolby u Los Angelesu privukla sve poglede, a oko nje su se odmah sjatili i brojni fotografi.

Pogledaji ovo Ekipa filma Oppenheimer - 3 Preporuke Oscara za najbolji film dobio je Oppenheimer, a najbolji su glumci Emma Stone i Cillian Murphy!

Ariana je nosila ružičastu kreaciju dizajnera Giambattiste Vallija načinjenu od uske haljine bez naramenica i dramatičnog, glomaznog plašta s pufastim rukavima i šlepom koji se vukao dugo za njom. Sve je upotpunila i štiklama iste boje te dijamantnim nakitom.

Izdanje Ariane Grande za dodjelu Oscara je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Grande je dodijelila i Oscara u kategoriji najbolje originalne pjesme, koji je osvojila Billie Eilish za pjesmu "What Was I Made For?" iz filma "Barbie".

Inače, Ariana se posljednjih godina dosta povukla iz javnosti i rijetko se pojavljuje na svečanim događajima. Nedavno se nakon duže pauze vratila na glazbenu scenu s novim albumom "Eternal Sunshine", koji je objavila 8. ožujka.

Iza nje je i razvod od supruga Daltona Gomeza, za koji se doznalo u ljeto 2023. godine, kada je Ariana započela vezu s glumcem Ethanom Slaterom, kojeg je upoznala na setu filma "Wicked".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena i Jimmy Kimmel John Cena John Cena John Cena +13 John Cena i Jimmy Kimmel Celebrity Potpuno gol glumac napravio pomutnju na dodjeli Oscara, ključni dio sakrio je samo omotnicom, a evo što se dogodilo kad ju je morao otvoriti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Gosling s roditeljima i sestrom Ryan Gosling s roditeljima i sestrom Ryan i Mandi Gosling Ryan i Mandi Gosling +25 Ryan i Mandi Gosling Celebrity Miljenik žena iznenadio svojom pratnjom na dodjeli Oscara, lijepu suprugu ostavio je u garderobi?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene