Neće ga zaobići

Unatoč prvotnim navodima, maleni Archie će ipak dobiti laskavu titulu princa, a evo i kada

Princ Charles (Foto: Getty Images) Princ Charles (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles (Foto: Getty Images) Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 3 +0 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 5 Galerija

Archie Harrison Mountbatten-Windsor bit će proglašen princom kada njegov djed, princ Charles postane kraljem Velike Britanije.

Iako su isprva kružile glusine, kako najmlađi član britanske kraljevske obitelji Archie Harrison Mountbatten-Windsor neće dobiti titulu princa, čini se kako je to ipak moguće. Naime, prema pisanju Daily Maila, Archie će postati princ čim njegov djed, princ Charles postane novi britanski kralj.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Prema kraljevskom dekretu od prije 100 godina kojeg je dao izraditi djed kraljice Elizabete, poznat kao George V, Archie će automatski dobiti visoku kraljevsku titulu, kao i svi unuci novog kralja.

Izvor iz kraljevske palače potvrdio je za Evening Standard kako su se Harry i Meghan složili s time.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili su kako trenutno neće sinu dodijeliti visoku titulu, no prihvatit će sve odredbe dekrete Georgea V", izjavio je izvor.

Na prijevremeno dodijeljivanje titule princa može jedino utjecati kraljica Elizabete s novim proglasom, kao što je to učinila u slučaju djece princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

"Iako vlada velika znatiželja oko titule koju su njihova visočanstva, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa mogli dodijeliti svom sinu, odlučili su kako to u ovom trenutku neće učiniti. Zato će biti znan kao Archie Harrison Mountbatten-Windsor", stoji u priopćenju Buckinghamske palače.

Meghan i Harry prvi su se put sa sinom u javnosti pojavili u dvorcu Windsor, gdje su ga pokazali okupljenim novinarima kojima su nekoliko minuta odgovorali i na pitanja.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +9 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Nije novost da voli pozirati u razgolićenim izdanjima, ali ovaj put skinula je baš sve sa sebe

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene