Skinuo sve sa sebe

Suočio se s teškim optužbama, pa objavio svoju potpuno golu fotografiju, a što će cura reći na to?

Ansel Elgort Ansel Elgort Ansel Elgort/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ansel Elgort Ansel Elgort i Violetta Komyshan (Foto: Profimedia) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort i Violetta Komyshan (Foto: Profimedia) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) Ansel Elgort (Foto: Getty Images) +0 Ansel Elgort Galerija

Ansel Elgort objavio je na profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira gol i to nakon što se već bio susreo s optužbama za seksualno zlostavljanje.

Mladi holivudski glumac Ansel Elgort iznenadio je svoje obožavatelje, a naročito obožavateljice kada je objavio svoju golu fotografiju na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz Glumica ga otkrila U filmu zgodan, a u stvarnosti smrdi: 'Stvarno fuj, odvratno!'

28-godišnji Ansel podijelio je svoju fotografiju na kojoj je u potpunosti gol, samo je prekrio strateško mjesto crvenim sportskim dresom, a čini se da je nastala tijekom njegova putovanja u Pariz. Ansel je fotografiju objavio nešto više od dvije godine nakon što ga je jedna korisnica Twittera optužila da ju je seksualno napastvovao kada je ona imala 17, a on 20 godina, a on je tvrdio da su imali potpuno sporazuman odnos.

Ansel je inače u sretnoj vezi s 26-godišnjom profesionalnom plesačicom Violettom Komyshan, a iako svoju vezu drže podalje od medija, mnogi su primijetili kako blistaju zajedno gdje god da se pojave. Upoznali su se još 2010. godine dok su išli u istu školu u New Yorku, a zajedno su još od tada. Kratko su prekinuli 2014., no brzo su se pomirili.

U svijetu glume je od svoje 12. godine, a publika ga najviše pamti po ulozi Augustusa Watersa u drami "Greška u našim zvijezdama", akcijskom trileru "Vozač" te "Priči za zapadne strane". Za svoje uloge je dobio nekoliko nominacija za prestižne nagrade, a prije nekoliko godina proglašen je najboljim mladim glumcem pred kojim je uspješna karijera.

Osim glumom, Ansel se bavi i glazbom te radi kao DJ pod umjetničkim imenom Ansolo. Prvi album je objavio 2014. godine te je nastupao diljem svijeta.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +29 Nives Celzijus Zanimljivosti Nives i kućne radove obavlja u badiću, a evo u kojoj je pozi objavila da su poslovi pri kraju!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 Ella Dvornik +9 Ella Dvornik - 1 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene