Javnost je bila zgranuta

Najskandalozniji poljubac u povijesti Oscara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa glumica, danas majka i supruga, u mladosti je bila prilično divlja i svojim je postupcima često šokirala javnost.

Film 'Girl interrupted' bio je zamišljen kao veliki povratak na scenu glumice Winone Ryder. Ipak, dogodilo se nešto što nitko nije očekivao. Sporednu ulogu u filmu imala je mlada Angelina Jolie koja je s Winone pozornost skrenula na sebe svojom fantasičnom ulogom poremećene djevojke Lise. Legenda kaže kako Angelina nije željela komunicirati s Winonom izvan seta jer bi je tada doživjela kao pravo ljudsko biće, a to bi joj naštetilo prilikom uživljavanja u lik Lise. Istina ili ne, zvuči zanimljivo.

Pogledaj i ovo showbuzz Nezaboravna večer OSCAR 2016 Ovdje doznajte sve dobitnike prestižne nagrade

Film je pušten u kina 1999. i zaradom je jedva uspio pokriti troškove snimanja. Činilo je kako film nije materijal za hit. Ipak, kritičarima i stručnjacima nije promakla fantastična Angelinina izvedba poremećene djevojke pa su je odlučili nominirati za Oscara. Malo tko je vjerovao kako će Angie osvojiti nagradu u jakoj konkurenciji, ipak dogodilo se baš to, Jolie je dobila oscara za najbolju žensku sporednu ulogu. E, tu dolazimo do trenutka koja je šokirao svijet.

Očito uzbuđena zbog osvojene nagrade, glumica je poljubila svog brata Jamesa Havena ravno u usta. Taj poljubac izazvao je nevjerojatnu kontroverzu i mogi su ga smatrali čistim incestom. Godinama su prozivali glumicu zbog tog poljupca, koji je, na užas svih, bio repriziran na crvenom tepihu.

Marcheline, majka Angeline i Jamesa, taj je dan prvi puta otišla u bolnicu kako bi započela liječenje karcinoma. Baš nitko nije znao da su Angie i James proveli cijeli dan u bolnici. Bilo im je teško, a kako su cijeli život bili vrlo vezani kako jedno s drugim tako i s majkom, nakon što je Angie osvojila nagradu, osjećali su se kao pobjednici iako su imali samo jedno drugo. Bliska prijateljica obitelji tvrdi kako je to istina iza poljubca. 'Nema u tome ničeg incestuoznog, bila je to čista bratska ljubav', rekla je Cis Rundle.

U noći Oscara budite uz Dnevnik.hr. Showbuzz redakcija pratit će crveni tepih, ali i samu dodjelu. Donosimo vam najzanimljivije trenutke s najveće filmske i modne manifestacije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene