Svi su primijetili da je nema

Elizabeta ju je voljela, ostali baš i ne: Tko je žena koja je kraljici bila jako bitna, a Meghan se navodno i s njom posvađala?

Kraljičina garderobijerka Angela Kelly Kraljičina garderobijerka Angela Kelly Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljičina garderobijerka Angela Kelly - 1 Kraljičina garderobijerka Angela Kelly - 2 Kraljičina garderobijerka Angela Kelly - 3 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 5 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 6 Počast preminuloj kraljici Elizabeti - 1 Počast preminuloj kraljici Elizabeti - 2 Počast preminuloj kraljici Elizabeti - 3 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 1 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 2 +23 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 3 Galerija

Osoblje najbliže kraljici ovog se tjedna također poklonilo lijesu kraljice Elizabete II. u Westminster Hallu. Ipak, nedostajala je jedna žena.

Kad su se članovi kraljevske obitelji okupili u Westminster Hallu kako bi vidjeli kraljičin lijes, bila je to svečana, ali intimna stvar.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Skupina osoblja palače koje je bilo najbliže kraljici Elizabeti također je bila tamo, a među njima i Paul Whybrew, poznat kao ''visoki Paul'' koji je znao sve kraljičine tajne.

Ipak, jedna pomoćnica od povjerenja bila je primjetno odsutna, kraljičina garderobijerka, Angela Kelly.

Kći dokera iz Liverpoola počela je raditi u Kraljevskom dvoru 1994. kao pomoćna garderobijerka, no do kraljičine smrti postala je nezamjenjiva.

Kraljičina povjerenica i prijateljica Kelly pratila je koju će odjevnu kombinaciju i modne dodatke kraljica nositi u svakoj prilici.

Kelly je na čuvanje povjereno i nekoliko neprocjenjivih dragulja, a britanski mediji pišu da je vjerojatno ona odlučila i o odjeći u kojoj će Njezino Veličanstvo biti pokopano.

Zbog ovako važne uloge prošlotjedno nepojavljivanje Kelly s ostalim osobljem još više zbunjuje.

Dok su Paula svi voljeli, čini se da je Kelly podijelila mišljenja. Jedan izvor je rekao: ''Kraljica ju je voljela, ali drugi nisu bili toliko oduševljeni.''

Neki su se podsjetili kada je princ Harry u intervjuu za američku mrežu NBC u travnju spomenuo ''ljude oko kraljice'', u kojem je govorio o posjetu baki u dvorcu Windsor.

Nedavno su kružila i šuškanja da se princ Harry referirao upravo na Kelly kada je u intervjuu za NBC govorio da želi sigurno osoblje kraj svoje bake.

''Samo se brinem da bude zaštićena i da ima prave ljude oko sebe'', rekao je. Prema nekim izvorima, mislio je na Angelu Kelly.

Naime, pretpostavlja se da je kraljičina garderobijerka i čuvarica dragulja bila umiješana u zloglasnu svađu oko krune uoči vjenčanja Meghan i Harryja 2018., piše Newsweek.

Naime, Meghan je dovela svojeg frizera u London kako bi isprobali tijaru koju je nosila na vjenčanju, a navodno je oko cijele situacije dramu napravila Kelly te zabranila da tijaru isprobaju. Također, dvoumili su se oko više kruna, a Harry se navodno žestoko posvađao s Angelom rekavši da Meghan mora nositi tu tijaru: ''Što Meghan želi, Meghan dobiva.''

Drugi članovi obitelji u međuvremenu su, vjeruje se, bili zaprepašteni koliko je blisku vezu garderobijerka stvorila s kraljicom.

Kelly je nagrađena za svoje godine služenja ne samo milošću i naklonošću doma u Windsoru već i izvanrednim dopuštenjem monarha da joj osigura izdavanje tri knjige.

Knjige bi mogle sadržavati prikaz vremena koje je provela u kraljevskoj obitelji, a još nije poznato gdje će Angela nastaviti raditi otkako je kraljica umrla.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 4 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 5 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 6 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 3 +19 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 2 Celebrity Glumica Kate Winslet završila u dubrovačkoj bolnici, stigla je u crnom kombiju, a pratilo ju je nekoliko ljudi

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +28 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u opako kratkoj i uskoj haljini istaknula sve svoje čari, duge noge i dekolte bili su u prvom planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene