Vraća se svom poslu

Napustila je ''Farmu'', ali zbog toga nimalo ne žali, jedna osoba joj je najmanje odgovarala: ''Bilo pa prošlo''

Andrijana Lukanec - 9 Andrijana Lukanec - 9 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Lukanec - 1 Andrijana Lukanec - 2 Andrijana Lukanec - 3 Andrijana Lukanec - 4 Andrijana Lukanec - 5 Andrijana Lukanec - 6 Andrijana Lukanec - 7 Andrijana Lukanec - 8 Andrijana Lukanec - 9 +0 Andrijana Lukanec - 10 Galerija

Andrijana Lukanec izašla je iz showa "Farma More i Maslina" nakon 44 dana, ali ne žali i otkrila je s kim se sprijateljila.

Njegovateljica Andrijana Lukanec izašla je iz showa "Farma More i Maslina", no ona zbog toga ne tuguje. 

Pogledaj i ovo Prince Wale Soniyiki - 5 ponosan na sebe Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

"Ispala sam 44. dan i ne žalim za ničim. Prije ulaska u show moraš biti svjestan da možeš ispasti već za 5 dana, a 44 dana 'Farme'  nije baš malo", ispričala je Andrijana. 

Otkrila nam je po čemu će najviše pamtiti svoj boravak. "Pamtit ću najviše po posebnim trenucima s pojedinim farmerima koje su ispunili i zagrljaji, smijeh, suze, pjesma i razgovori.. Gledam 'Farmu' kao ponekad teško, ali prije svega prelijepo, jedinstveno iskustvo u svom životu. Drago mi je da sam bila odabrana biti dio tog projekta upravo iz razloga kako god sam zamišljala 'Farmu' ništa nije bilo tako kako sam očekivala", istaknula je. 

Pojasnila je i koja je iskustva stekla u showu. "Od novih stvari koje sam naučila izdvojila bi floru i faunu Vranskog jezera koje me iznenadilo nekim svojim specifičnostima", rekla je Andrijana. 

Otkrila je i s kime je imala dobar odnos i ostat će u kontaktu, ali i tko joj nije nimalo odgovarao. "Najbolje sam se slagala s Majom, no ima još farmera s kojima sam također odlično harmonirala. Od svih farmera Josip mi je najmanje odgovarao, no bilo i prošlo", ispričala je. 

Kaže kako su reakcije njezine obitelji pozitivne kao i prije ulaska u show. "Ipak me oni najbolje znaju i nebitno je u kojem sam svjetlu prikazana na ekranima", kaže bivša natjecateljica. 

Neobično joj je sebe gledati na televiziji, pogotovo jer nikad dosad nije bila na ekranima. "Prije svega je jako zanimljivo jer zaboraviš neke situacije pa kad se gledaš bude jako interesantno", objasnila je. 

Andrijana ističe kako joj je tijekom boravka na "Farmi" najviše nedostala njezina najveća ljubav, a to je njena jedina nećakinja Bianca. Nakon izlaska iz showa vraća se svom poslu njegovateljice koji, kako kaže, nije uvijek lak. 

"Zato je netko stvoren za taj poziv ili nije. Susret sa smrću ostavlja neizbrisiv trag, no nitko nije besmrtan i prihvatimo li je na neki način kao dio života lakše ćemo prebroditi teške trenutke", pojasnila je Andrijana kako se nosi s tim dijelom svog posla. 

Bivša natjecateljica nije očekivala naći ljubav na "Farmi" nego doživjeti nova iskustva, ali otkrila nam je kakav je muškarac za nju idealan. "Za mene je idealan muškarac onaj koji će me voljeti upravo zbog onoga što ja jesam!", zaključila je. 

Show ''Farma More i Maslina'' ne propustite večeras na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene