Čekale je poruke

Glumica Anđela Ramljak otkrila kakvi su joj susjedi: ''Makni taj bicikl jer ću ti izbušiti gume''

Anđela Ramljak (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Anđela Ramljak (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Ramljak (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) +0 Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Anđela Ramljak otkrila nam je detalje iz odnosa sa svojim susjedima.

Anđela Ramljak dobila je ulogu u seriji ''Kad susjedi polude'' koja starta s emitiranjem 28. svibnja, a nema sumnje da će gledatelje Nove TV osvojiti iz prve.

Pogledaj i ovo showbuzz Junački izdržava Pretrpio velike ozljede: "Treba strpljenja i živaca, jako boli"

Tim smo povodom nazvali Anđelu kako bi nam ispričala kakvi su njezini susjedi, a njezin odgovor nasmijao nas je do suza.

Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr) Kad susjedi polude (FOTO: Dnevnik.hr)

''Ajme meni pa ja vam trenutno nemam susjede. Oni su vam negdje na ulici. Naime ja baš tražim stan pa onda ne mogu reći da ih imam već da ih tražim. Mislim da sam većinom imala dobre susjede. Uglavnom ih ne vidim, ne čujem ili ne doživljavam. To je tako u Zagrebu, dok su u Dalmaciji glasniji pa sve to ima drugu dimenziju'', govori Anđela te nastavlja s anegdotama.

''Ja nisam nikada imala lude susjede već sam uvijek ja bila taj ''ludi'' susjed. Često sam imala tulume pa sam znala dobiti i poruke na vratima. Bile su toliko duhovite da se nisam zabrinjavala. Pisao ih je netko luckast kao ja. Ali znate jednom je susjedu uvijek smetao bicikl. Jer bicikl nikada ne smije stajati tu, a ni tu, pa ni tu… Uvijek smeta pa me jednom dočekala poruka ''Makni taj bicikl jer ću ti izbušiti gume'', prepričava Ramljak koja voli vizualizirati svoje susjede.

Anđela Ramljak (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Anđela Ramljak (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

''Jednom sam imala djecu na katu iznad i točno sam znala kada su u kojoj prostoriji. Znala sam kad plešu, skaču, trče… Zanimljivo je osluškivati susjede. To je jedan audio suživot koji je sjajan za moju maštu. Ja ih zamišljam kako izgledaju, a to je sjajno za moju maštu, ali i za moj posao'', kroz smijeh opisuje glumica.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene