jako si sliče

Rijetko dijeli fotografije sa svojim ocem, bivšim Vatrenim, no sada je imala poseban razlog

Anamarija i Aljoša Asanović Anamarija i Aljoša Asanović John Pavlish 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija i Aljoša Asanović +0 Anamarija Asanović (FOTO: Instagram) Galerija

Anamarija Asanović podijelila je fotografiju s ocem Aljošom Asanović koji je nedavno napustio svoju poziciju u Hrvatskom nogometnom savezu.

Anamarija Asanović objavila je na Instagramu fotografiju sa svojim ocem Aljošom Asanovićem (55) što inače rijetko čini. 

"Sretan put, tata", napisala je modna dizajnerica. Naime, bivši Vatreni putuje u Zambiju kako bi trenirao nogometnu reprezentaciju te zemlje i zbog toga je napustio poziciju instruktora za dijasporu Hrvatskog nogometnog saveza. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

To je novi trenerski izazov za Asanovića jer je riječ o reprezentaciji koja je 87. na Fifinoj ljestvici, a za izbornika ga je predložio Davor Šuker. 

Anamarijini pratitelji su poželjeli sreću njezinom ocu, a neki su komentirali koliko su slični. "Ista otac", "Predivni ste", napisali su. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

"Bila mi je velika čast raditi u Hrvatskom nogometnom savezu, ali došlo je vrijeme za nove izazove u mojoj trenerskoj karijeri. Zahvaljujem Davoru Šukeru na preporuci i čelnicima Zambijskog nogometnog saveza na ukazanom povjerenju, već u rujnu me očekuju prve obaveze na novoj funkciji. Naravno, zahvaljujem čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza koji su mi cijelo vrijeme bili podrška i svim kolegama i suradnicima na odličnoj suradnji", rekao je Aljoša o svojoj novoj izborničkoj poziciji. 

Inače, Asanović ima kćer Anamariju i sina Antonija, a njih je dobio s Katarinom Marasović, kojom se oženio 1988. O krahu njihova braka pisalo se još 2017. kada je Aljošina supruga promijenila prezime na društvenoj mreži u djevojačko.

Usto, domaći su mediji izvijestili da se on iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene