čuvaju privatnost

Bivša supruga Aljoše Asanovića snimljena u rijetkom izlasku s kćeri, njihov razvod već godinama intrigira javnost

Anamarija Asanović s mamom Katarinom - 3 Anamarija Asanović s mamom Katarinom - 3 Marko Lukunić/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović s mamom Katarinom - 1 Anamarija Asanović s mamom Katarinom - 2 Anamarija Asanović s mamom Katarinom - 3 Aljoša Asanović, Katarina Marasović Aljoša Asanović, Katarina Marasović, Anamarija Asanović Antonio Asanović Anamarija i Antonio Asanović - 1 Anamarija i Antonio Asanović - 2 +0 Anamarija i Antonio Asanović - 4 Galerija

Anamarija Asanović snimljena je u društvu svoje majke Katarine Marasović na vaterpolo utakmici između Hrvatske i Italije u Splitu.

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović, kći bivšeg Vatrenog Aljoše Asanovića, nije propustila Europsko prvenstvo u vaterpolu koje se održava u Splitu.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović zgodna splićanka Kći bivšeg Vatrenog mami uzdahe na plaži u Turskoj, već danima objavljuje golišave fotke s plaže!

Na utakmicu Hrvatske i Italije sa sobom je povela i majku Katarinu Marasović, koju nemamo često priliku vidjeti u javnosti, no sada se nije mogla sakriti fotografima.

Mama i kći izgledale su kao da se odlično zabavljaju zajedno, a Katarina je svojim pojavljivanjem opet podsjetila na nagađanja o kraju njezina braka s Aljošom.

Naime, par se vjenčao 1988. godine, a osim Anamarije, imaju i sina Antonija, koji je očeva slika i prilika, a također je i nogometaš.

O krahu njihova braka počelo se pisati 2017. godine kada je Katarina vratila svoje djevojačko prezime na društvenim mrežama. Usto, domaći su mediji izvijestili da se Aljoša iselio iz njihova zajedničkog doma na Marjanu i da su za to razlog nepomirljive razlike.

Aljoša i Katarina nisu se o tome oglašavali, te su zbog djece su ostali u korektnim odnosima i oboje su se pojavljivali na privatnim događanjima poput krštenja njihove unuke Zorke, kao i na otvorenju butika njihove kćeri, a nagađa se i da nikada nisu službeno okončali svoj brak razvodom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 2 +13 Princ Harry - 1 Celebrity Princ Harry prvi je napustio Balmoral, a nježni potez u zračnoj luci od njega nitko nije očekivao!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Princ William i Kate Middleton s djecom +25 Princ William i Kate Middleton s djecom Celebrity Kate Middleton obukla crninu i vratila se obavezama, a iako je pokrila oči, izraz njezina lica sve govori

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene