prezgodna!

Supruga popularnog Jole pokazala čime ga je osvojila prije više od 15 godina, on je priznao da je to prvo primijetio na njoj!

Ana Čagalj Ana Čagalj John Pavlish 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana i Joško Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Ana i Jole Čagalj +0 Ana Čagalj Galerija

Ana Čagalj pojavila se na otvorenju novog dućana naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović u mini haljini i sakou koji je bio čak duži od nje, a u prvom planu bile su njezine vitke noge.

Supruga popularnog Jole, Ana Čagalj, gdje god se pojavi ukrade sve poglede, a ništa drugačije nije bilo ni na otvorenju novog dućana naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Ana Čagalj pokazala raskoš Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

Zgodna Ana za tu je prigodu obukla ultrakratku bijelu haljinu i crno-bijeli sako koji je bio čak duži od nje, a sve je podigla ružičastim salonkama.

U prvom planu našle su se njezine vitke i dugačke noge, koja često voli isticati, a jasno je i zašto. Zanimljivo je i da je Jole jednom prilikom priznao kako su noge bile prva stvar koju je primijetio na Ani. 

"Prvi put kad sam ju vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest", ispričao je pjevač za IN Magazin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Čagalj (@ana_cagalj_)

Par se upoznao u jednom splitskom kafiću, a vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka i slavlje nastavili u restoranu u Splitu čiji je vlasnik tada bio autor svih Jolinih pjesama Tonči Huljić.

U braku su dobili tri kćeri, Ivu, Emu i Tiju, a pred sam kraj 2019. godine u obitelj je stigao i sinčić Luka.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Celebrity Splitska ljepotica pobrinula se da ju na ulicama New Yorka svi zamijete, zbog dekoltea i trbuha kažu da je zgodna za poludit!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis - 4 Bruce Willis - 5 Bruce Willis - 1 Bruce Willis +5 Bruce Willis - 3 Celebrity Bruce Willis uhvaćen u javnosti nakon objave teške dijagnoze, a fotografi su ulovili i pomalo nezgodne trenutke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene