sve objasnila

Mjesecima se nagađa da je ona nova ljubav Brada Pitta, a glumica je napokon progovorila o njihovom odnosu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alia Shawkat i Brad Pitt upoznali su se prošle godine preko zajedničkih prijatelja, a navodni par družio se i tijekom karantene.

Tjednima već kruže glasine da je Brad Pitt u vezi s 25 godina mlađom kolegicom Alijom Shawkat, a onda je sada odlučila progovoriti o svemu.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima neobičan stil Brad Pitt ljubi 25 godina mlađu kolegicu? Evo tko je žena koja je potpuno drugačija od njegovih bivših

"Nismo par, samo smo prijatelji", rekla je Alia u intervjuu koji je ovoga tjedna dala za Vulture. "Sve mi je ovo previše. Imam osjećaj kao da sam gola na školskom hodniku te da svi gledaju u mene", dodala je glumica.

Američka glumica, koja se proslavila u seriji "Prikraćeni", istaknula je kako se družila s Pittom i tijekom samoizolacije, no među njima se ništa osim prijateljstva ne događa.

Izvor blizak glumcima istaknuo je nedavno kako se dosta druže jer žive tek 10 minuta udaljeni jedan od drugoga. Brad Pitt i Alia Shawkat upoznali su se prošle godine preko zajedničkih prijatelja te su se odmah počeli intenzivnije družiti.

Glumica inspirira Bradov producentski rad i daje mu savjete u koje projekte da se upusti, a i on pomaže njoj s tim odlukama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene