"Kraljica plaže"

Brazilska ljepotica nije odoljela poljupcima dečka koji ju je osvojio u samo jednoj noći

Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +1 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Galerija

Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi snimljeni su kako razmjenjuje poljupce i nježnosti na plaži.

Brazilska manekenka Alessandra Ambrosio nastavlja punim plućima uživati daleko od modnih pista i snimanja kampanja, koja su zamijenila česta druženja s obitelji i totalno opuštena izdanja.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Ups! Ono kad sretneš staru ljubav: Ljepotica u šetnji s dečkom srela bivšeg koji joj je u trenu skinuo osmijeh s lica

U jednom od njih 38-godišnja Alessandra snimljena je proteklog vikenda s djecom i dečkom Nicolom Oddijem na jednoj od plaža u Santa Monici. Kraljica modnog svijeta pritom je razmjenivala nježnosti i poljupce s Nicolom i nije obraćala pozornost na druge kupače.

Par je izgledao zaljubljenije no ikad, a ona je pokazala figuru na kojoj joj još uvijek mogu pozavidjeti brojne mlađe kolegice. Jednodijelan kupaći kostim pristajao joj je kao saliven i savršeno joj naglašavao bujne obline. Na licu naravno nije imala ni trunke šminke, a vrat i ruke ukrasila je trendi nakitom.

Društvo im je pravila Alessandrina kći Anja i njezini prijatelji s kojima je slavila rođendan, a manekenka je fotografije s proslave objavila i na svom profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra i Nicolo zajedno su od lipnja 2018. godine, nakon što su se upoznali tijekom izlaska u noćnom klubu HQ2 u Atlantic Cityju i od te su noći nerazdvojni. Nicolo je osnivač luksuznog talijanskog brenda Alanui, pa se par često može vidjeti na raznim modnim događajima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra je u ožujku 2018. godine potvrdila da je raskinula dugogodišnje zaruke s milijunašem Jamiejem Mazurom s kojim ima dvoje djece zbog kojih su ostali u prijateljskim odnosima. Iako se za par od početka njihove veze 2008. godine nije vezao niti jedan skandal, čini se da se ljubav jednostavno ugasila, a oboje je ubrzo pronašlo sreću u drugim partnerima.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) Ana Rucner (Foto: Instagram) +7 Ana Rucner (Foto: Instagram) Celebrity Tijelo boginje: Vruća modna kombinacija naše seksi glazbenice otkrila i više no što je bilo planirano

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene