Neponovljive!

Ove Ukrajinke toliko su erotične da je čak i konzervativna Martina morala priznati da su ultraseksi

Trio Essence (Foto: Nova TV) Trio Essence (Foto: Nova TV) Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Trio Essence (Foto: Nova TV) - 3 Trio Essence (Foto: Nova TV) - 6 Trio Essence (Foto: Nova TV) - 13 Trio Essence (Foto: Nova TV) - 7 Trio Essence (Foto: Nova TV) - 10 Trio Essence (Foto: Nova TV) Trio Essence (Foto: Nova TV) Trio Essence (Foto: Nova TV) Trio Essence (Foto: Nova TV) Trio Essence (Foto: Nova TV) +0 Trio Essence (Foto: Nova TV) Galerija

Na Supertalentu smo već vidjeli neke vrsne izvedbe plesa oko šipke i akrobacija, no dosad nitko poput Trija Essence nije oduševio žiri.

Ukrajinski akrobatski tim Trio Essence pomeo je konkurenciju na Supertalentu i oduševio žiri svojim nastupom od kojeg će vam se zavrtjeti u glavi. 

Pogledaj i ovo Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 10 Uzavrela atmosfera u showu Prisjetili smo se svih najseksi nastupa: Evo tko je sve vrućim izvedbama oborio žiri i gledatelje s nogu

Ove djevojke na scenu donose seksepil, žar, tehniku i nevjerojatan talent, a sve to prezentiraju na upečatljiv način. Počele su se baviti akrosportom još dok su bile djevojčice, a upravo su u toj disciplini ostvarile i velike sportske uspjehe. 

Sudjelovale su i pobjeđivale na svjetskim i europskim prvenstvima, osvajale nagrade te stalno dokazivale da su među najboljim gimnastičarkama i akrobatkinjama na svijetu. Mlade Ukrajinke zajedničkom snagom, talentom i vještinom stvaraju neponovljivu cjelinu od koje svi, pa i žiri Supertalenta, ostaju bez daha. 

Elegantnim pokretima i akrobacijama izmamile su osmijehe na Majino, Davorovo, Martinino i Jankovo lice te dokazale kako ono što one izvode doista ne može bilo tko. 

Janko je nakon senzualnog nastupa triju mladih dama koje su se vrtjele, izvijale i plesale ostao bez teksta, pa je njegov jedini komentar bio: "Ideš!" 

Maji se cijeli nastup učinio nevjerojatno erotičnim, dok je inače konzervativna Martina priznala kako su bile jako senzualne i seksi. 

Davor je pak izrazio najviše oduševljenja te priznao kako mu je žao što je već potrošio svoj zlatni gumb - jer ga cure iz Trija Essence definitivno zaslužuju. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene