na meti hejtera

Razapinju ga zbog veze s bivšom suprugom monstruma koji je gnjusnim djelima šokirao svijet, a zbog svega ni ona bolje ne prolazi u očima javnosti!

Adrien Brody i Georgina Chapman Adrien Brody i Georgina Chapman Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Adrien Brody i Georgina Chapman Adrien Brody i Georgina Chapman Adrien Brody i Georgina Chapman Adrien Brody i Georgina Chapman - 1 Adrien Brody i Georgina Chapman - 2 Adrien Brody i Georgina Chapman - 3 Adrien Brody i Georgina Chapman - 4 Adrien Brody i Georgina Chapman - 6 Adrien Brody i Georgina Chapman - 7 Adrien Brody i Georgina Chapman - 8 +15 Adrien Brody i Georgina Chapman - 9 Galerija

Adrien Brody i Georgina Chapman više ne skrivaju koliko su zaljubljeni, no nju i dalje prozivaju zbog bivšeg supruga Harveyja Weinsteina.

Oskarovac Adrien Brody (50) i njegova djevojka, dizajnerica Georgina Chapman (47), uživaju na odmoru u Saint Tropezu.

Paparazzi su ih snimili dok su se s broda iskrcavali na plažu, a zaljubljeni par nije se obazirao na znatiželjne poglede koje su privukli.

Iako je vrlo uspješna u svom poslu, Georgina je javnosti najpoznatija kao bivša supruga propalog filmskog mogula Harveyja Weinsteina, koji je nakon brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje osuđen na 23 godine zatvora. Zbog njega je pokrenut pokret #metoo i prema dosadašnjim svjedočanstvima više od stotinu žena bile su njegove žrtve.

Zbog bivšega je Georgina dugo skrivala vezu s Adrienom, a potvrdili su je na Filmskom festivalu u Cannesu 2021. godine, kada su na crvenom tepihu izmijenili poljubac.

Weinstein i Georgina započeli su svoju vezu 2003. godine, dok je on još bio u braku, a vjenčali su se 2007. i zajedno su dobili dvoje djece.
Kada je svijet 2017. doznao za Weisteinova zlodjela, Georgina se ispočetka držala po strani, a zatim je javno podržala njegove žrtve.

No unatoč tome, i danas je mnogi optužuju da je znala što je radio, ali je šutjela zbog novca. Zbog njezina bivšeg supruga na meti kritika je i Brody i mnogi se pitaju kako može biti u vezi s takvom ženom.

Brody je prije Georgine bio u vezi s Michelle Dupon od 2003. do 2006. godine, a naredne tri godine ljubio je manekenku Elsu Pataky, koja je danas u braku s glumcem Chrisom Hemsworthom. 2013. godine počeo se viđati s ruskom manekenkom Larom Lieto, a za njihov prekid doznalo se kada je potvrdio vezu s Chapman.

Inače, Brody je 2003. godine ušao u povijest kao najmlađi oskarovac. Tada mu je bilo 29 godina, a Oscara mu je donijela uloga u drami "Pijanist". U filmu Romana Polanskog glumac je utjelovio Wladyslawa Szpilmana, židovskog pijanista koji je čudom preživio uništenje varšavskog geta u Drugom svjetskom ratu. Brodyjevo preuzimanje zlatnog kipića jedno je od onih koje će ostati upamćeno zbog poljupca s kolegicom Halle Berry, koja mu je uručivala nagradu, a iako ju je iznenadio, ona se spremno svemu prepustila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput s obitelji došla na koncert privatnim avionom, a luksuzne prizore zasjenilo je nešto što joj je izvirilo iz topića!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal - 1 Ivana Nadal - 2 +25 Ivana Nadal - 3 Celebrity Atraktivna brineta u toplesu i tangama stavila svoju raskoš u krupni plan, a upravo je zbog ovakvih prizora prate milijuni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene