Skinula 40 kilograma

Uhvaćena u rijetkom pojavljivanju: Najnovije fotografije pokazuju rezultate drastične dijete pjevačice

Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) +0 Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Galerija

Adele posljednjih tjedana ne prestaje šokirati javnost neprepoznatljivim izgledom nakon gubitka čak 40 kilograma.

Britanska glazbenica Adele u rijetkom pojavljivanju u javnosti još je jednom tu istu javnost uspjela šokirati zbog mršavosti.

Pogledaj i ovo Adele (Foto: Profimedia) Drastična promjena Treba li se zabrinuti? Paparazzo fotografije ispijene Adele s odmora dodatno šokirale javnost

Nakon razvoda od milijardera Simona Koneckog, s kojim ima sina Angela, glazbena diva smršavjela je više od 40 kilograma zahvaljujući rigoroznoj dijeti, zbog čega je postala neprepoznatljiva.

Naime, Adele je svakodnevno unosila tek 1000 kalorija u organizam, a prve fotografije njezino izrazito mršave linije šokirale su javnost, koja se zapitala je li sve u redu s njezinim zdravljem.

Naime, radi se o fotografijama s plaže tijekom božićnih blagdana na kojima je Adele izgledala ispijeno unatoč tome što nije skidala veliki osmijeh s lica.

31-godišnju Britanku paparazzi su nedavno uhvatili u sportskom izdanju u uskim tajicama koje su dodatno istaknule njezinu mršavu liniju, a nisu se mogle ne primijetiti i kosti na njezinu licu koje su bile posebno istaknute i zbog neobičnog izraza lica koji je složila.

Neki korisnici interneta komentirali su kako ih na fotografijama Adele podsjeća na holivudsku glumicu i dvostruku oskarovku Renee Zellweger, koja je također od neodoljive bucke postala mršavica.

Što vi kažete? 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene