Tajna izašla na vidjelo

Otkriveno koga Adele ljubi? Stigao u njezin dom u kasne noćne sate, pokušao se sakriti, ali nije uspio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adele i Chris Brown upoznali su se 2013. na dodjeli glazbene nagrade Grammy te je on bio oduševljen pjevačicom.

Britanska pjevačica Adele (32) posljednjih je mjeseci privlačila pozornost javnosti velikom transformacijom, odnosno gubitkom oko 45 kilograma. 

Pogledaj i ovo Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Što on hoće? Razbjesnio javnost: Prije 10 godina brutalno je prebio bivšu curu, a sada ju naziva "kraljicom"

No osim izgleda, mnoge je zanimalo koga ljubi nakon što se 2019. razvela nakon tri godine braka od poduzetnika Simona Koneckija (46), s kojim je dobila sina Angela (7). Šuškalo se da je Adele brzo preboljela rastavu i da je u vezi s reperom Josephom Junirom Adenugompoznatijim kao Skepta, (37) s kojim je i viđena. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London 🇬🇧🇯🇲

A post shared by Adele (@adele) on

Usto, dopisivali su ispod njezinih objava na društvenoj mreži. "Napokon sam dobio tvoju šifru za Instagram", napisao joj je ispod fotografije na kojoj na kojoj pjevačica gleda svoj koncert na glazbenom festivalu Glastonbury.

Čini se da ipak s Josephom nije bilo toliko ozbiljno i, kako piše The Sun, prošle je subote reper Chris Brown (31) došao usred noći u Adelein dom u Zapadnom Londonu. "Pokušali su njegov dolazak sakriti, da ostane tajna. Stigao je usred noći, nije otišao do dva ujutro. Stigao je u golemom, zatamnjenom autu s mnogo ogromnih, mišićavih tjelohranitelja koji su bili u drugim autima", rekao je izvor za The Sun. 

Zanimljivo je da je Chris dobar prijatelj s kolegom Skeptom, za kojeg se pisalo da je u vezi s Adele. Inače, Brown je upoznao pjevačicu 2013. u Los Angelesu na dodjeli glazbene nagrade Grammy i fotografirani su usred razgovora. On je toliko bio oduševljen da joj je posvetio objavu na Twitteru. 

"Bilo mi je zadovoljstvo upoznati te, Adele. Čuo sam tvoje riječi i to je jedino bitno. Hvala ti što govoriš istinu", napisao je. Prema pisanju stranih medija Chris je u vezi s modelom Ammikom Harris, s kojom često prekida, a nedavno je objavio i njihovu fotografiju na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MADE IT ❤️

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Inače, Brown će uvijek više nego po glazbi biti poznat po stravičnom nasilju koje je 2009. počinio nad bivšom djevojkom, pjevačicom Rihannom (32). 

Fotografija uplakane Rihanne s brojnim modricama po licu obišla je svijet u sekundi, no i nakon tog nemilog događaja pjevačica je nekoliko puta viđena u njegovom društvu. Zbog toga su je često kritizirali, posebno razne ženske udruge koje su isticale da time šalje krivu poruku djevojkama i ženama.

U siječnju 2013. godine nakratko je obnovila vezu s Brownom, no krajem godine ponovno je bila slobodna i krenula dalje, srećom. Chris joj je i nakon prekida često ostavljao komplimente na objave na društvenim mrežama i time ljutio njezine obožavatelje.

Brown je dobio pet godina uvjetne kazne i rad za društveno dobro. Upravo zbog tog stravičnog događaja reper je imao zabranu dolaska u Veliku Britaniju, a ta je odluka s godinama očito povučena. Adele je već pod paljbom kritika javnosti zbog druženja s Chrisom. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene