Spojio ih je Twitter

Zaljubile su se prije tri godine: Slavni par koji nije briga što javnost misli o njima

Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 3 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 1 +0 Sarah Paulson Cherry Jones (Foto: Getty) Galerija

Glumice Sarah Paulson i Holland Taylor zaljubile su se 2015. godine.

Obje su poznate glumice, samo jedna ima 75, a druga 43 godine.

Pogledaj i ovo Angus T. Jones - 4 neprepoznatljiv! Prepoznajete li muškarca na fotografiji? Bio je zvijezda hit-serije, a onda se okrenuo Bogu i požalio što je ikad glumio!

I one su od 2015. godine ljubavni par koji nije briga što javnost misli o njima. Radi se o 75-godišnjoj zvijezdi serije "Dva i pol muškarca" Holland Taylor i 43-godišnjoj sve uspješnijoj glumici Sarah Paulson koja je nedavno uljepšala novu naslovnicu poznatog časopisa Elle te progovorila o njihovoj vezi koju neki nazivaju "šokantnom".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson) on

Par se upoznao još prije 10 godina, no ljubav je planula 2015. godine na Twitteru. "Nisam planirala zaljubiti se u osobu u koju sam se zaljubila. Zašto je to zanimljivo ljudima? Jer je neobično", ispričala je na početku intervjua Sarah, koja je od svoje odabranice mlađa čak 32 godine.

Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Foto: Getty

U nastavku je otkrila kako pokušava biti što prirodnija i stvarnija. "Ako moj život i priča nadahnjuju nekoga, to ne može biti loše", zaključila je glumica koja je i prije Holland voljela starije žene.

Naime, od 2004. do 2009. godine bila je u vezi s 61-godišnjom glumicom Cherry Jones, a jednom je prilikom otkrila kako su se rastale jer nisu dijelile jednaka životna stajališta u to vrijeme.

Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 Foto: Profimedia

"Ja sam imala 34 godine i kad smo prekinule, pitala sam se što ću sad. Ona je imala 52 i bila je puno mirnija jer je i prije mene imala ozbiljne veze. Emotivno sam bila puno nestabilnija od nje, no ostale smo u dobrim odnosima i nakon prekida. Upravo sam došla od nje, ostale smo prijateljice", rekla je tada u intervjuu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Paulson (@mssarahcatharinepaulson) on

Sarah je još jednom zaključila i kako joj nije jasno zašto je ljudima "čudno" da ljubi Holland koja je u osmom desetljeću, no naglasila je i da ju nije briga što ljudi misle. Zanimljivo, prije ovih starijih glumica, hodala je s muškarcima te je bila i zaručena za jednog - Tracyja Lettsa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene