Večeras u Celebrity MasterChefu:

Baby Dooks zagorčao život kandidatima svojim odabirom osnovne namirnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pobjednik prethodnog izazova imat će niz prednosti, tako će David osim više vremena u dućanu i većeg broja namirnica s kojima će kuhati, odrediti u kojem smjeru će ići kuhanje jer će odabrati glavnu namirnicu.

U prvom testu kreativnosti ključnu ulogu ima Baby Dooks jer upravo on odabire s kojom osnovnom namirnicom kuha 14 kandidata u ovom izazovu. Da podsjetimo, u drugoj epizodi Celebrity MasterChefa pobijedio je Baby Dooks.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova ljubav ZAVALJAO RUKE U MESO Baby Dooks postao majstor roštilja

'Poznavajući njega, zagorčat će nam život s nekom drugom namirnicom, ali onda se uzdam u tu šefovsku ekipu da mu barem daju neki normalni izbor!', komentirala je Lana. U dućanu će Dooksa dočekati Andrej i Ana, a imat će na izboru svježe kozice, oslić i trilju. 'Malo su mi se noge odsjekle' – komentirat će Lana, no zajedno će se s ostalih 13 kandidata uhvatiti u koštac s Davidovom namirnicom i stati pred zahtjevan žiri.

No, zanimljiv obrat dogodit će se upravo tijekom samog kuhanja. Pod pritiskom vremena i u naletu kreativnih ideja koje sve treba realizirati u jelo koje će biti ukusno, tehnički ispravno i prezentacijski zavodljivo, žiri će upasti s još jednom dodatnom namirnicom koju će samo odabrani kandidati morati ukomponirati u svoja jela.

Celebrity MasterChef gledajte od ponedjeljka do srijede u 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr!

Propuštene epizode pogledajte OVDJE.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene