Slava je ne zanima

Za nju rijetki znaju, a sestra je svjetski slavne ljepotice: Živi povučenim životom i bavi se poslom koji nema veze s glamurom

showbuzz DNEVNIK.hr

Tatiana Petenkova sestra je slavne manekenke Irine Shayk, a u javnosti se rijetko pojavljuje.

Ruska manekenka, 35-godišnja Irina Shayk danas slovi kao jedno od najtraženijih i najpopularnijih lica u modnom svijetu, ali i kao jedna od najljepših žena današnjice.

Međunarodnu je slavu stekla 2011. godine, nakon što je postala prva ruska manekenka koja se pojavila na naslovnici časopisa Sports Illustrated's Swimsuit Issue i od tada je njezin poslovni, ali i privatni život pod povećalom javnosti.

Međutim, malo tko zna za njezinu 36-godišnju sestru Tatianu Petenkovukoja živi drugačijim životom nego ona i slava je uopće ne zanima, a na glamuroznim se događanjima ne pojavljuje.

Tatiana, koja Irini nevjerojatno nalikuje, s obitelji živi u Rusiji, udana je i ima troje djece - sina Maxima te dvije kćeri, Emily i Irinu, koja je dobila ime po slavnoj teti. Završila je kozmetičku školu, ali danas se bavi uzgojem i prodajom pasa, čime se hvali i na svojem profilu na Instagramu.

Irina i Tatiana još su od djetinjstva jako bliske, odrastale su u velikom siromaštvu, a kao tinejdžerice ostale su bez oca, koji je preminuo od posljedica upale pluća. Njihova majka, inače učiteljica glazbenog, radila je dva posla kako bi ih prehranila i osigurala im koliko toliko normalan život.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS