Proslavio se kao student

Tek mu je 25, a već ima vojsku obožavateljica! Teško je ne zamijetiti fotke njegova isklesanog torza

showbuzz DNEVNIK.hr

Dogan Bayraktar u seriji "Ljubav osvetnika", koja se prikazuje na Novoj TV, tumači Aslana, a da bi se probio u svijetu glume, prvo se bavio manekenstvom.

Dogan Bayraktar (25) jedna je od zvijezda serije "Ljubav osvetnika", a godinama privlači pozornost žena svojim izgledom, pogotovo isklesanim tijelom.  

Prije nego što se probio u svijetu glume, Dogan je radio kao maneken. Javnost ga je zamijetila 2015. kada je kao student na Sveučilištu Nišantaši u Istanbulu osvojio drugo mjesto na natjecanju Best Model of Turkey. 

Bayraktar je tada i sam priznao da je sudjelovao kako bi dobio pozornost i da želi biti dobar glumac u budućnosti. Ubrzo je dobio ulogu u seriji "Warrior", u kojoj su u središtu radnje bili profesionalni vojnici. 

Dogan, kojeg možemo gledati u seriji "Ljubav osvetnika" u ulozi Aslana, vješto sakriva svoj privatni život. Ipak, prema riječima turskih medija, naočiti Turčin je slobodan, a ima diljem svijeta vojsku obožavateljica koje je ta vijest razveselila. Više od 300.000 ljudi ga prati na Instagramu, gdje dijeli pokazuje svoj isklesani torzo te dijeli fotografije prijatelja i ističe koliko voli životinje. 

Bayraktar je trenutačno, kako pišu turski mediji, zainteresiran samo za svoju glumačku karijeru, dok će se kasnije posvetiti obitelji.   

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS