kakva ekipa!

Okupili su holivudske face što ih je malo prestrašilo, a jedna osoba je postavila ritam za ostale

showbuzz DNEVNIK.hr

Film "Njemu baš i nije stalo", koji je osvojio gledatelje ljubavnim pričama nekoliko ljudi, možete pogledati u nedjelju na Novoj TV u 14:35.

Film "Njemu baš i nije stalo" je romantična komedija nastala prema istoimenoj knjizi samopomoći Grega Behrendta i Liz Tuccillo, a prati priču devetero ljudi. 

U središtu radnje su Gigi, Connor, Alex, Ben, Janine i Neil koji su kompliciranih karaktera, ali i emocijama te moraju naučiti kako upravljati vezama, starim i novim. Zbog toga će doći do raspada nekih brakova dok će se drugi tek sklopiti, a radi ljubavi doći će i do promjena starih navika. Ova komedija progovora o ljubavnim problemima, ali i uči žene po ćemu će shvatiti da muškarcima baš i nije stalo.

Glavne uloge u filmu su odigrale poznate holivudske face Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Ben Affleck, Drew Barrymoree, Justin Long i Jennifer Connelly.

Iako Ginnifer tumači Gigi, središnjeg lika komedije koji sluša ljubavne savjete od barmena Alexa, ona se tek kasnije nalazi na popisu glumaca, a i nije zaradila kao poznatije kolegice Jennifer Aniston i Jennifer Connelly koje se pojavljuju na 20-ak minuta. 

Cooper je zbog svoje uloge dao napraviti plave pramenove u kosi. Inače, ova romantična komedija uskoro slavi 12 godina od svog izlaska u kina. Ostvarila je prilično dobru zaradu s više od 178 milijuna dolara dok je budžet bio 40 milijuna dolara. 

Redatelj filma Ken Kwapis i Marc Silverstein bojali su se kako će uklopiti tolike talentirane glumce. No na kraju su to uspješno odradili i istaknuli su da su dobro spojili razne ljubavne priče. Zanimljivo je da je prva snmila svoj dio Aniston i Silversteina je oduševila.

"Ona je najljubaznija i najprofesionalnija osoba na svijetu. Došla je na set i postavila je pravi ritam za sve ostale glumce, odnosno scene nakon nje. Bilo je zabavno od početka do kraja", ispričao je. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS