Slažete li se s njom?

Vlatka Pokos otkrila što misli o novom izgledu i bujnoj pozadini slavne reality zvijezde, mnogi su ostali u čudu!

Vlatka Pokos Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Vlatka Pokos odlučila je podijeliti svoje mišljenje o transformaciji Kim Kardashian za naslovnicu časopisa "Interview".

Naša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos nije se ustručavala iznijeti svoje mišljenje o novoj naslovnici magazina "Interview" na kojem je pozirala Kim Kardashian u nešto drugačijem stilu.

Na naslovnici atraktivna Kim ima izbijeljene obrve te spuštene traperice koje su svu pažnju usmjerile na njezinu raskošnu stražnjicu. 

Svi su u čudu zbog novog izgleda Kim koja neke pomalo podsjeća i na bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, a svoje mišljenje odlučila je reći i  sama Vlatka.

"Odvratno", poručila je Pokos koja se nedavno osvrnula i na ponašanje finske premijerke Sanne Marin

Podsjetimo se što je Vlatka rekla o ponašanju premijerke: ''Malo pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muž. Ipak je premijerka'', napisala je, a na to joj redatelj Dalibor Matanić nije ostao dužan.

''Upravo suprotno, ona je 10 svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prćije koja dijeli društvo na 'frajere' i 'ribe", izjasnio se.

''Uopće nije stvar u tome. Kad obnaša javnu funkciju, predstavljaš tu instituciju a ne samo sebe. Žena pretjeruje. Emancipacija za mene nije razvrat, drogiranje i pijančevanje. Ne vidim što je u tome genijalno'', vratila mu je Vlatka.

Svađa se naravno nastavila dalje odvijati, a poznato je i da Vlatka često izazove lavine komentara svojim postupcima i izjavama.

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Celebrity Ella Dvornik otkrila je zanimljiv trik ugostitelja koji je primijetila u Monte Carlu: "Šta je Balkanci, niste se sjetili?"

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica raskopčala prsluk i pokazala da ispod ne nosi ništa, a vruće hlačice začinile su cijeli outfit!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS