ne propustite prvu epizodu!

Večeras na meniju Nove TV kulinarski spektakl: Članovi žirija otkrili su što rade kada im je servirano nejestivo jelo, ali i što nikada ne bi kušali!

Pred žiri će stizati vrući tanjuri i kandidati odlučni da ponesu titulu nove kulinarske zvijezde. Ovogodišnji trojac spreman je za kušanje, a evo i što će kod jela presuditi.

Večeras je na meniju Nove TV kulinarski spektakl - sedma sezona MasterChefa.

Stručni žiri ove sezone je u novom izdanju. Trojac koji će kandidate voditi kroz brojne uspone i padove, uz dobro poznato lice, ima i dva nova člana. Od novih lica tu je Mario Mihelj. Dolazi iz Zagreba. Okitio se titulom šaptača steakovima, a evo što im šapuće dok se cvrče na njegovoj tavi.

"Meso treba dobro tretirati, ponekad mu i reći dobru riječ jer ako imate dobru sirovinu i dobro ga tretirate imat ćete jako ukusan steak", rekao je Mario.

Tu je i Goran Kočiš. Biografija mu toliko sjaji da vam trebaju zaštitne naočale. Ovaj Slavonac donio je prvu Michellinovu zvjezdicu u kontinentalnu Hrvatsku.

"Nama chefovima Michelinova zvjezdica je definitivno kruna karijere koju naravno treba stalno njegovati održavati i po mogućnosti rasti i ganjati drugu", kaže Goran.

U žiriju je već kuhan i pečen Stjepan Vukadin. U kuhinju se zaljubio još kao dječak, a priznanja svjedoče da je odabrao pravi put. Ovaj Dalmatinac dobro zna da riba pliva tri puta, u moru, ulji i na kraju u vinu.

"Mislim bez dobre kapljice vina neki ručak ili večera... ono... više ima smisla kad je tu dobra kapljica vina", zaključi

 A evo što će tražiti u jelima kandidata.

"Najviše tražimo okuse. Okusi su najbitniji, izgled se uvijek može poraditi", kaže Mihelj.

Samo najbolje dolazi u obzir za MasterChef. Za sedmu sezonu prijavilo se 2000, a audicijama je pristupilo 70-ak kandidata. Najmlađi ima 18, a najstariji 63 godine. Iz emisije u emisiju kandidatima će rasti adrenalin. Uostalm često se atmosfera u vrhunskim kuhinjama uspoređuje s vojnom stegom.

A onda smo trojici generala objavili rat blitz testom. Što rade ako  netko preda tanjur s jelom koje je i na prvi pogled nejestivo?

"Pa s mukom progutam", složili su se Goran i Mario.

"Sad kakvogod ono bilo, ako ga treba ispljunuti Bože moj, što je tu je", kaže Stjepan.

A evo koje jelo nikad ne bi kušali.

"Ne znam evo spomenut ću durian", rekao je Stjepan, Mario se odlučio za jelo od cikle, a Goran bi sve kušao.

Nadamo se da će im kandidati u sedmoj sezoni MasterChefa punuditi sjajna jela. Prvu epizodu pratite već danas u 21 sat i 15 minuta na programu Nove TV.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Zanimljivosti Evo zašto ne smijete propustiti prvu MasterChef epizodu: Ambiciozni ljubavni par zasukat će rukave i pokazati kako se snalazi u kuhinji!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Sofiju Vergaru u leopard-haljini bilo je teško gledati u oči, jasno je zbog čega je privukla pažnju prolaznika

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS